Educatie   

Aangemaakt door :

Allison Carlos

Locatie:

, Perú

Hallo, mijn naam is Allison, en ik zamel geld in voor een master in het buitenland, ik kom uit een nederige familie die hard heeft geprobeerd me een fatsoenlijke opleiding te geven, ik heb heel hard geprobeerd om naar de beste universiteit van mijn land te gaan, de Universidad Nacional Mayor de San Marcos, en zo mijn carrière in de rechten te maken.


Momenteel werk ik in een goed advocatenkantoor, ik doe mijn best om talen te studeren in mijn vrije tijd (Duits) en mijn doel is om een master in internationaal humanitair recht te kunnen doen in Duitsland, dat een van de beste landen is rechten gaan studeren.


Om deze reden, na het uitputten van vele wegen, wend ik me tot deze site omdat ik de kans om in het buitenland te studeren niet wil verliezen en hulp wil vragen bij het verkrijgen van een studentenvisum, dat me vraagt om een geblokkeerde rekening met 10.000 euro om te kunnen beginnen het semester. .


Ik reken op uw wil om deze droom te kunnen realiseren die ik al lang nastreef en vandaag met meer kracht dan ooit heb ik de impuls om het uit te voeren, elke bijdrage zal me eeuwig dankbaar zijn.


Informatie over visa en de bepaling van het bedrag van de geblokkeerde rekening: https://lima.diplo.de/pe-es/service/visa-einreise/-/2084480


€ 0 van € 10.000
0% gefinancierd
443 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.