Educatie   

Aangemaakt door :

Voortgezet Vrijeschool Onderwijs Almere

Locatie:

Almere, Nederland

Deze zomer hopen wij voldoende handtekeningen te verzamelen om een middelbare Vrijeschool in Almere te kunnen starten.


De eerste mijlpaal is bereikt, Voortgezet Vrijeschool Onderwijs Almere is nu een stichting! De statuten zijn vastgelegd bij de notaris en we staan inschreven bij de Kamer van Koophandel. De aankomende maand kunnen wij onze nieuwe school aanmelden bij Duo.


Vanzelfsprekend heeft dit alles al het een en ander gekost, maar ook de komende tijd is er geld nodig voor zaken als flyers, posters, het maken van de website en andere acties om steunbetuigingen binnen te krijgen. We schatten minimaal rond de 1000 euro nodig te hebben om de gemaakte kosten en de kosten in de komende paar maanden te kunnen dekken. Echter, hoe meer financiële ruimte we hebben, hoe meer mogelijkheden er zijn om ons initiatief op verschillende manieren en plekken onder de aandacht te brengen.


We hopen dat jullie ons hierbij willen helpen!


Help ons starten!


Tussen 1 juli en 15 oktober 2022 zoeken we zo veel mogelijk mensen, die de steunverklaring voor het starten van een middelbare Vrijeschool in Almere willen tekenen. Ouders van kinderen die op 1 november 2022, tien, elf of twaalf jaar zijn, woonachtig binnen het postcode gebied

(15 km rondom de postcode 1361 in Almere Poort, dit is een strategisch gekozen punt en zegt niets over de locatie van de school) kunnen ons geheel vrijblijvend steunen, zodat wij onze droom kunnen realiseren. 


We proberen zoveel mogelijk bekendheid te geven aan ons initiatief. Hierbij hebben wij jullie hulp nodig! Meld je aan voor de nieuwsbrief via onze site www.vvo-almere.nl  en/of volg ons op sociale media en deel ons initiatief:

Facebook: Voortgezet Vrijeschool Onderwijs Almere

Instagram: @voortgezetvrijeschoolalmere

€ 80

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.