Sport   

Aangemaakt door :

Dimara van Oosten

Locatie:

Zoetermeer, Nederland

Hallo mijn naam is Dimara van Oosten,

 

Al op hele jonge leeftijd (6 jaar) vroeg ik mijn oom Danny of hij mij een voetbaltraining wilde geven. Vanaf dat moment is mijn liefde voor voetbal nooit meer overgegaan. Mijn droom is om profvoetbalster te worden en ik jaag mijn droom tot op de dag van vandaag na. Om mijn volgende stap te maken, heb ik je hulp nodig. Via 'Whydonate' probeer ik geld bij elkaar te verzamelen zodat ik, na het halen van mijn HAVO-diploma, kan gaan voetballen in Amerika.


Van jongs af aan ben ik op het voetbalveld te vinden. Ik ben begonnen bij de f-jes van DSVP in Pijnacker. Daarna heb ik een overstap gemaakt naar FC Zoetermeer waar ik het voetballen voortzette in diverse jongensteams. Om nog beter te kunnen worden ging ik ook iedere zondag trainen bij de Peter Barendse Academy in Den Haag. En later ook bij de Sint Jago Voetbalschool in Zoetermeer.


Ik heb vervolgens een jaar gevoetbald bij een meidenselectieteam van Forum Sport en uiteindelijk ben ik bij Feyenoord gaan voetballen bij de meisjes onder 16. Op dit moment voetbal ik mijn tweede seizoen bij Feyenoord en bereid ik mij voor op mijn volgende stap.


Nergens in de wereld wordt er door vrouwen op een beter niveau gevoetbald dan in Amerika. Dus daar moet ik zijn. Mijn eerste stap op weg naar Amerika was een inschrijving bij Kings Talent. Met een promotiefilm hebben zij de aandacht weten te trekken van verschillende universiteiten in Amerika. En ja, dat is GELUKT. Voor komend seizoen ben ik gevraagd om te komen voetballen bij de USAO Drovers in Oklahoma. Ik ben vereerd met de kans die zij mij bieden om op hoog niveau te gaan voetballen en mij verder te ontwikkelen. Helaas is voetballen en studeren in Amerika niet gratis. Ondanks dat ik vanuit de universiteit een mooie sportbeurs heb gekregen, komen er nog de nodige kosten bij. Met hulp van vrienden, familie, kennissen en iedereen die mij een steuntje in de rug wil geven hoop ik het resterende bedrag bij elkaar te krijgen.


Om mijn droom om te kunnen zetten in werkelijkheid kan ik dus iedere donatie hard gebruiken. Uiteraard houd ik je, als je dat wilt, op de hoogte van mijn avontuur op weg naar en in Amerika.


Dus doneer! En ik zeg: "USA here i come"

€ 2.293 van € 8.000
28.7% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.