Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Prinses Beatrix Spierfonds

Locatie:

Leiden, Nederland

Wij zijn vijf studenten aan de Hogeschool Leiden en wij zijn bezig met een project om zoveel mogelijk donaties op te halen voor een doel. Voor dit project kozen wij voor het Prinses Beatrix Spierfonds. wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om te kunnen bewegen! Together against muscle disease!

Onze namen van links naar rechts van de foto zijn: Dave Mertens, Valentin van Zijl, Amber Hosman, Julian Ras, Lars van Gastel


Wij vinden dat er veel meer onderzoek moet worden gedaan naar spierziektes! Wij hebben besloten om voor een schoolproject voor Hogeschool Leiden zoveel mogelijk donaties binnen te halen voor het Prinses Beatrix Spierfonds.


In je lichaam zitten zo'n 600 spieren! Die gebruik je altijd en overal zoals bij lachen, lopen, eten en drinken, ademen en zitten.

Een spierziekte kan zomaar iedereen overkomen en op dit moment zijn er in Nederland al meer dan 200.000 mensen met 1 van de 600 spierziektes en daarbij kunt u denken aan ALS, CIDP en OPMD. De spierziektes zijn vaak erfelijk, soms dodelijk en elke spierziekte werkt verlammend op de spieren.


Met het wetenschappelijk onderzoek wat ze bij het Prinses Beatrix Spierfonds doen is het mogelijk om spierziektes te behandelen maar nog lang niet zijn alle spierziektes behandelbaar en daar willen wij wel voor gaan!


Together Against Muscle Disease!

€ 180 van € 1.500
12% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.