Educatie   

Aangemaakt door :

Mirela Popaja-Hadžić

Locatie:

Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Ik woon in Bosnië en Herzegovina, een land dat begin jaren negentig zwaar is getroffen door oorlog. De nasleep van die gebeurtenissen is nog steeds zichtbaar bij de bevolking van Bosnië, zowel fysiek als psychologisch. Ik zie dagelijks de gevolgen van niet-aangepakt en niet-aangepakt trauma, terwijl ik getuige ben van mijn buren en familieleden die worstelen met depressies, angstgevoelens en verslavingen aan PTSS.


Geconfronteerd met zo'n gebrokenheid, is het mijn diepe wens om psychotherapeut te worden, zodat ik kan worden toegerust om naast degenen te komen die worstelen met de nasleep van een trauma. Om dit te kunnen doen, ben ik van plan me in te schrijven voor een 4-jarige opleiding aan een Gestaltschool hier in Sarajevo, die me alle noodzakelijke tools zal geven om een gediplomeerd psychotherapeut te worden. De totale kosten van dit programma bedragen € 5000. Zou je overwegen om een rol te spelen in mijn reis om gestaltpsychotherapeut in Bosnië te worden?

€ 2.741 van € 5.000
54.8% gefinancierd
271 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.