Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Angela

Locatie:

Birmingham, United Kingdom

Het Angela-project is gestart vanwege een recente toename van geweld en criminele handelingen in nachtclubs. Oorspronkelijk, als iemand in de problemen zat, zouden ze personeel moeten zoeken op locaties of iemand proberen te vinden die ze kennen. Dit is om verschillende redenen niet altijd mogelijk:


  • Ze kunnen geïsoleerd raken van hun groep.
  • Het personeel van de locatie is mogelijk niet in de buurt.
  • Ze kunnen alleen zijn.


In deze situaties is er geen duidelijke manier om gemakkelijk om hulp te vragen - dat is waar Angela om de hoek komt kijken. Met de app kan de gebruiker iedereen in zijn noodcontacten gemakkelijk waarschuwen dat ze mogelijk in gevaar zijn. Iedereen die is gekozen als contactpersoon voor noodgevallen, ontvangt een melding op hun telefoon waarmee ze de geschatte locatie van de persoon en de reden voor de waarschuwing kunnen zien.


Angela verdeelt waarschuwingen in 3 categorieën:


  • Ik denk dat ik een spike heb gehad
  • ik word gevolgd
  • Ik zit in een ongemakkelijke situatie


De app is niet bedoeld als vervanging voor het inroepen van hulp, maar als een extra kanaal. Bij direct gevaar dient u altijd 999 te bellen en Angela pas te gebruiken nadat u dit heeft gedaan. We brengen geen kosten in rekening voor onze service en zullen dat ook nooit doen. Het is een kerngedachte van ons dat veiligheid gratis moet zijn.


Angela bevindt zich momenteel in een zeer vroege fase van haar leven; het is niet zo rijk aan functies als het in de toekomst zal zijn. We zouden graag uw input krijgen over hoe u denkt dat de app beter kan.


We hopen echt dat je Angela nooit hoeft te gebruiken, maar als je dat doet, wensen we oprecht dat je het nuttig vindt om de hulp te krijgen die je nodig hebt.


Angela heeft geen winstoogmerk, dus we zijn afhankelijk van donaties en sponsors. Als je in onze zaak gelooft, vragen we je om bij te dragen als je kunt - jouw hulp betekent dat iemand die mogelijk in gevaar is zijn dag veilig kan beëindigen.

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.