Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Eric van Dijk

Locatie:

, United States

Deze WhyDonate-pagina is gemaakt door de vrienden en familie van Tania's ouders om haar en haar gezin te helpen bij het omgaan met haar enorme medische en levensonderhoud, terwijl ze de beste zorg blijft ontvangen van de toonaangevende Neuroblastoma-experts van Memorial Sloan Kettering, NYC.


We willen graag het verhaal van onze dochter Tania over haar recente diagnose van kanker delen. Tania is een levendige en onstuimige 4-jarige die gewend was naast de gelukkigste plek ter wereld te wonen, Disney World in Orlando, Florida. Zoals elke 4-jarige speelde ze graag met haar speelgoed, keek ze naar grappige YouTube-video's en bracht ze vooral tijd door met ons en haar grote zus Arshiya.


Eerder dit jaar, in juli, begon Tania te klagen over buikpijn en ongemak. Aanvankelijk kreeg ze de diagnose van een opgeblazen maag door haar kinderarts, ze adviseerden haar een glutenvrij dieet te volgen en ontlastingverzachters te nemen. Nadat ze haar dieet had veranderd en supplementen had toegevoegd, hielp het niet, omdat ze nog steeds pijn had en tegen die tijd begon te braken. Met de intuïtie van een moeder en de zorgen van een vader, namen we Tania mee naar een GI-specialist die onmiddellijk een massa in haar buik vond. Ze werd onmiddellijk naar de eerste hulp van Orlando Health gestuurd, waar ze, nadat ze was geprikt, gepord, gescand met een reeks tests, werd opgenomen in hun kinderafdeling en toen kwam het gevreesde nieuws dat we het meest vreesden.


Op 29 september 2020 stortte onze wereld zoals we die kennen in elkaar toen bij Tania een zeldzame en agressieve vorm van kanker werd vastgesteld, Neuroblastoom. Ons hart en onze geest konden niet geloven wat we hoorden, onze wereld stond op zijn kop. We begonnen echter snel te netwerken met vrienden om te zien waar we Tania de beste en meest geavanceerde zorg voor haar diagnose konden krijgen. De consensus was Memorial Sloan Kettering in New York City, wat betekende dat we ons huis in Orlando moesten verlaten en naar de omgeving van NYC moesten verhuizen. We aarzelden niet en pakten meteen in voor een roadtrip naar New York.


Aangekomen in New York en Memorial Sloan Kettering, vertelden de artsen ons dat de kanker was gevorderd tot stadium 4 en uitgezaaid was naar andere delen van Tania's lichaam, waaronder haar beenmerg. Gezien de huidige grootte van de tumor is deze momenteel niet te opereren en heeft ze chemotherapie nodig die op 10 oktober is gestart.


Als ouders kunnen we het niet verdragen dat ons dochtertje verbonden is met verschillende machines met allerlei buisjes die uit haar lichaam komen terwijl ze chemo krijgt. Om nog maar te zwijgen van de procedures voor het uitvoeren van operaties, biopsieën, regelmatige naaldprikken, regelmatig irriterende Covid-swabs, vermoeiende bloedtransfusies en andere diagnostische tests. Tania heeft alles wat op haar pad kwam dapper afgehandeld. We zijn zo verbaasd om te zien hoe sterk en moedig onze kleine 4-jarige is, maar soms is het iets te veel gevraagd van haar. We zijn echt gezegend met Arshiya, Tania's oudere zus die haar aanmoedigt en altijd probeert haar te laten glimlachen en lachen!

€ 0 van € 50.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.