Anders   

Aangemaakt door :

THIS IS GENDERED

Locatie:

Netherlands, Netherlands

DIT IS GENDERED - De eerste feministische encyclopedie


We normaliseren en faciliteren gesprekken over gender en feminisme. Dit doen we door de gendergerelateerde werking, geschiedenis en aspecten van alle dingen waaruit onze wereld bestaat in onze encyclopedie te beschrijven, van alledaagse voorwerpen tot institutionele vooroordelen. Zo maken we gender en feminisme tastbaar, boeiend en toegankelijk, en bieden we een veilige ruimte om te leren en te delen. Daarnaast ontwikkelen en leveren we educatief materiaal en workshops over bijvoorbeeld inclusieve taal- en gendervooroordelen op de werkvloer. Waarom? Omdat gender en feminisme nog steeds abstracte, academische en taboeonderwerpen zijn in de patriarchale, genderongelijke wereld waarin we leven! Bezoek www.thisisgendered.org voor meer informatie over ons werk.


Vind je het leuk wat we doen? Steun ons!

Wij zijn een team van negen vrijwilligers en betalen alle operationele kosten uit eigen zak. U kunt ons in staat stellen ons bereik te vergroten en de toegankelijkheid van ons platform te vergroten door een donatie te doen. Zelfs een klein bedrag gaat een lange weg! Om een indruk te geven, € 10 dekt een maand webhosting, met € 20 kunnen we een maandelijkse nieuwsbrief schrijven en verspreiden, € 250 is genoeg om een grafisch ontwerper te betalen en met € 400 kunnen we ons registreren als stichting. We stellen maandelijkse donaties zeer op prijs als je kunt, maar natuurlijk zijn alle donaties welkom.


Wat zit er voor jou in?

Om jullie te bedanken voor jullie steun willen we jullie graag een blijk van waardering aanbieden!

  • Iedereen die meer dan €10 doneert, ontvangt onze speciale digitale THIS IS GENDERED zine.
  • Maandelijkse donateurs doen mee aan een loterij en maken kans op een van de drie op maat gemaakte kunstwerken!

Zorg ervoor dat u uw e-mailadres achterlaat wanneer u uw donatie doet om een van deze te ontvangen!€ 115 van € 3.760
3.1% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.