Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Gregory Kirkoyan

Locatie:

Kharkiv, Ukraine

Hoi! Mijn naam is Gregorius. Ik kom uit Oekraïne en heb dit fonds opgericht voor mijn behandeling.

Zelfs 11 jaar geleden (11 april 2011) werd ik het slachtoffer van een verschrikkelijk ongeluk.

We reden langs de snelweg Charkov-Dnepropetrovsk tijdens een grote hagelbui. De auto begon te slippen. Omdat de bestuurder een onervaren 19-jarige jongeman was, raakte de auto in een slip. Aan de linkerkant van de stoeprand stuitten we op de punt van het spatbord, die via de linker achterdeur binnenkwam en via de rechter achterdeur weer naar buiten ging, door de auto heen. Op dat moment zat ik op de achterbank.

Mijn linkervoet was volledig afgescheurd bij de kuit.

en vrolijk op de huid, de linkerarm had 4 breuken, waarvan 1 open in het deel van de schouder, ook de radiale zenuw was afgesneden, ook in het deel van de schouder.

Na 4 uur werd ik naar het ziekenhuis gebracht, waar ik 10 uur werd geopereerd. Ze naaiden mijn been en dankzij de inspanningen van de dokter schoot het wortel. Ik heb ook mijn arm laten opereren. Helaas genas het bot in de schouder niet en de radiale zenuw niet.

Op dit moment is 40% van de handen onbruikbaar. Ik heb vreselijke pijn in mijn been, omdat het gewricht in het gebied van de talus niet functioneert.

De situatie verslechterde met het begin van de oorlog. In die tijd woonde ik in Charkov in het Saltovka-gebied, waar tot op de dag van vandaag regelmatig wordt beschoten.

Op het moment van een nieuwe raketaanval viel ik scherp op de grond en verwondde ik mijn rechterknie.

Op dit moment kan ik bijna niet lopen. Het is nu onmogelijk om terug te keren naar de stad vanwege de constante beschietingen.

Ik wil van de constante pijn af en weer gaan lopen. Ik wil een normaal vol leven beginnen.

Maar hiervoor moet ik mijn gezondheid herstellen.

Als persoon die op zo'n moeilijk moment alleen werd gelaten, moet ik om uw hulp vragen. Als u bereid en in staat bent om geld te doneren, help dan alstublieft. Alle hulp is belangrijk.

Dank u.

€ 0 van € 45.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.