Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Babbeltje

Locatie:

Nistelrode, Nederland

Dankzij jouw vrijwillige bijdrage kunnen we de website draaiende houden en voorzien van informatie, inspiratie, onderhouden en verbeteren.


Wat is Babbeltje?


Babbeltje is het spirituele platform dat nog groeiende is, hier worden online spirituele beurzen georganiseerd, maar je vind hier ook informatieve artikelen in de online spirituele gids geschreven door verschillende ondernemers. Deze zijn gratis beschikbaar voor bezoekers, maar ook als ondernemer kun je hier dus gratis een artikel plaatsen. Dit wordt gedeeld op social media waardoor je ook gelijk profiteert van ons bereik en netwerk.


Er word veel tijd ingestoken


Er gaat heel veel tijd inzitten om de website te vullen, te onderhouden en online beurzen te organiseren. Dit doe ik met liefde en plezier en zou graag uitgroeien tot een spiritueel platform waar je alles op één plek kunt vinden. Dit kost tijd, geld en energie. Maar ik haal er ook veel positieve energie en voldoening uit! Ik doe het voor jullie, maar ook voor mezelf. Om te inspireren, te verbinden en te leren.


Betaalde diensten

Er zijn betaalde diensten en gratis diensten. De betaalde diensten zijn echt voor de uren die erin gaan zitten en de marketing die erbij komt kijken om een beurs te organiseren bijvoorbeeld.


Gratis diensten

Er zijn ook gratis diensten. Maak je gebruik van een gratis dienst op ons spirituele platform en wil je hier toch een kleine vrijwillige bijdrage voor leveren wat jij het waard vind om hier gebruik van te maken? Dat kan hier eenvoudig en anoniem.


Alvast heel erg bedank!


Waar worden donaties voor gebruikt?

Alle donaties die binnenkomen worden gebruikt voor het onderhouden van de website en uit te breiden naar een snellere hosting.


Help je ons mee om hét spirituele platform van Nederland te worden?

Dit kan ook op andere manieren dan een donatie. Bijvoorbeeld het delen van onze social media berichten via Facebook en Instagram. Door lid te worden van de bedrijvengids. Of door het delen van jou kennis in een blogartikel.


https://spirituelebeurs.babbeltje.com

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.