Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Sara Luna van Grinsven

Locatie:

Rotterdam, Nederland

Deze productie is vanwege de huidige coronamaatregelen tijdelijk uitgesteld. Wij onderzoeken of het mogelijk is om de productie over een half jaar te doen. Voor meer informatie, neem contact met ons op via: [email protected]


Indissolubilis is een fantasyfilm over een eeuwenoude strijd tussen goed en kwaad, die in de huidige tijd nog steeds wordt uitgevochten. Een jongeman, genaamd Leon, komt in aanraking met een mysterieuze speerpunt en raakt verwikkeld in een moeilijk dilemma. Nadat hij de speerpunt heeft aangeraakt, is de gevangen geest van Achilles vrijgekomen en in Leons lichaam gaan zitten. Achilles heeft Leon gekozen als persoon die de wereld moet gaan behoeden van een groot kwaad. Maar om het grote kwaad te bestrijden moet Leon een onmogelijke daad verrichten: het doden van zijn eigen moeder. Kan Leon de wereld behoeden van het grote gevaar?


Deze film wordt binnenkort geproduceerd door een groep enthousiaste studenten van de opleiding Creative Business aan Inholland Rotterdam. In het kader van de filmminor, die wij dit eerste halfjaar van dit schooljaar volgen, maken wij een korte fictie film van 10 minuten. Omdat onze ambities hoog zijn en wij graag een kwalitatieve film willen produceren, hebben wij extra budget nodig om onze doelen te behalen. Daarnaast willen wij écht graag een Nederlandse fantasyfilm maken, zodat ook dit genre een groter podium krijgt in ons land. Help jij ons? Dan zijn wij je voor eeuwig dankbaar! Op deze manier laat je onze droom in vervulling gaan! 


Als tegenprestatie bieden wij bij een donatie vanaf €15,- een plekje in onze ‘credits’ aan. Hier zullen wij alle donateurs, sponsoren en partners bedanken voor hun bijdragen aan onze film. 

€ 846 van € 1.000
84.6% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.