Educatie   

Aangemaakt door :

Studenx

Locatie:

Tallinn, Estonia

Hoi,

Wij zijn twee studenten uit Estland. We houden allebei van beleggen, maar veel studenten, waaronder onze vrienden, weten er bijna niets van. Dus we hadden een briljant idee, we moesten een investeringsgame-app maken voor een schoolproject. Het concept is vrij eenvoudig. Bij het starten kun je kiezen met hoeveel geld je begint (tussen 100€-10000€). Dan heb je 2 opties: direct beleggen in activa of lezen en leren over aandelen, cryptovaluta, indexfondsen en de basisprincipes van beleggen. De activa zullen realtime prijzen volgen, dus het is realistischer. Om een beetje pit aan het spel toe te voegen, hebben we besloten om een leaderboard toe te voegen. De gebruikers met het meeste geld staan op het leaderboard.

Met dit project willen we studenten meer vertrouwd maken met beleggen omdat het zo belangrijk is in het leven. Het geld van deze inzamelingsactie gaat naar het bouwen van de app en het adverteren ervan.

€ 0 van € 1.000
0% gefinancierd
291 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.