Aangemaakt door :

Marjan van Hessen

Locatie:

Alphen aan den Rijn, Nederland

Verbonden aan:

Motivatie

Stichting TuTu!!


Dit is mijn grootste wens; een stichting achter laten!


Hoi,ik ben Evert Muis, 37 jaar oud en gediagnosticeerd met uitgezaaid melanoomkanker in longen, rug, bekken en botten. Terminaal ziek en midden in de strijd om zolang mogelijk bij mijn gezin te mogen blijven.


Door de rollercoaster waar ik en mijn gezin in zitten, zijn wij tot de ontdekking gekomen dat er maar 1 ding belangrijk is.

Herinneringen maken met je gezin.


Dit is waar Stichting TuTu voor staat; gezinnen met een terminaal zieke ouder laatste herinneringen geven.


Het idee van de stichting is voort gekomen uit de post hier op LinkedIn van mijn dochter en ik in een TuTu. Bijna 3 miljoen mensen hebben de foto gezien en bijna 32.000 reacties laten zien hoeveel mensen geraakt zijn door de foto.


Om de stichting op te zetten en te laten draaien is er geld nodig. Denk hierbij aan een notaris, webhosting en andere kosten die dit met zich mee gaat brengen.


Natuurlijk moet er ook geld gedoneerd gaan worden om heel veel gezinnen te kunnen helpen. Hiervoor zijn wij ook al druk in gesprek met verschillende partijen.


Elke euro wordt gebruikt om een herinnering te maken!Denk je op een andere manier bij te kunnen dragen, mail dan naar [email protected]


Wat ook enorm helpt is het delen van deze post!
€ 255

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.