Voedsel   

Aangemaakt door :

Renée Bendien

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Omdat ik door long-covid gestopt ben met werken (ik had bedacht me 3 maanden volledig te focussen op het revalideren van long covid maar helaas blijkt het een veel langer traject te zijn), bedacht ik om van mijn hobby mijn werk te gaan maken. En dat is de ontwikkeling van gezonde recepten! Met veel groenten, vezels, weinig zout en vooral lekker veel smaak. Hierdoor hoop ik snel echt op te knappen en anderen te helpen ook gezond(er) te eten op een makkelijke manier. En op deze manier kan ik op een rustige manier werkuren opbouwen op de momenten dat het goed gaat. Omdat het wel wat kost tegenwoordig om ingrediënten te kopen en natuurlijk de website in de lucht te kunnen houden, hoop ik dat jullie mij willen steunen zodat ik door kan blijven gaan! Ik ben jullie heel erg dankbaar voor elke gift groot of klein! :)


Op mijn website: https://reneeseettafel.nl zie je mijn recepten die je evt. kunt printen en zelf thuis kunt maken. Als je 10 euro of meer doneert dan stuur ik je als bedankje de 10 lekkerste recepten op! Vul dan wel even op mijn contactpagina je adres in en laat ook even weten welke recepten je graag ontvangt (vegetarisch of juist liever niet bijvoorbeeld).

Groetjes Renée

€ 455

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.