Evenement   

Aangemaakt door :

Fanclub Die Cariños

Locatie:

DO, Deutschland

Hallo vrienden van goede muziek

Wij, dat is de fanclub van het geweldige duo "Die Cariños", hier vertegenwoordigd door de oprichter van de fanclub "Uwe Pöpping", nemen onze taak als fanclub zeer serieus. Onze twee artiesten, dat is Marion Hoffman uit het mooie Beieren en de goudkeel Eddy Edgar Gomez, een echte originele mariachi uit Mexico, verdienen het dat we ze allebei naar de grote podia brengen.

De Cariños hebben één ding geperfectioneerd, het huwelijk van de Duitse hit met de Mexicaanse mariachi-stijl. Het is een lust voor het oog, maar ook de optredens in de originele kostuums zijn een lust voor het oog.

Maar het is niet alleen dit nieuwe genre van hit mariachi. De Cariños vermaken zich ook graag in andere genres zoals country muziek, rock, rock 'n' roll of mood muziek. En kan alles heel goed combineren in één show.

Hier, op het prachtige eiland Gran Canaria, hebben de Cariños al een cultstatus. Maar dat kan niet alles zijn met zulke artiesten.

Maar:

Elke producer, elke manager en nog veel meer elke artiest weet dat in de muziekindustrie vaardigheid helaas niet 100% belangrijk is. Dat zou ongeveer 20% daarvan moeten uitmaken. Dat is ook de reden waarom grote uitzonderlijke artiesten vaak geen kans krijgen.

Wij, de Cariños Fanclub, willen in nauwe samenwerking met de artiesten het verschil maken.

Iedereen kent het voorbeeld van de geweldige Kelly Family. Ze namen een groot risico, kregen hun geld bij elkaar en huurden de Westfalenhalle in een opwelling. Dat is ook wat onze fanclub wil, een publiek optreden in een zaal, zoals de Westfalenhalle in Dortmund. Ik denk niet dat je hier expliciet hoeft uit te leggen dat artiesten die tot nu toe regionaal bekend zijn na deze pandemie niet de financiële middelen hebben om zo'n zaal, voorzien van licht- en geluidstechniek, zomaar te huren.

Om deze reden kwamen we op het idee om een inzamelingsactie te lanceren.

Zeker, op dit moment is de roep om financiële donaties in de eerste plaats mogelijk.

Toch is het niet onwaarschijnlijk dat hier andere artiesten meelezen die onze Catiños willen helpen om meer te bereiken. Er is een hitfamilie met "catchphrase". Misschien kan dit bewijzen dat de een de ander echt helpt in een gezin. Dat het woord "Schlagerfamilie" niet zomaar een lege, afgezaagde uitdrukking is.

Of misschien valt deze actie ook op bij enkele evenementorganisatoren, die de Cariños dan tegen een kleine vergoeding aanbieden om op te treden op de door hen beheerde zalen. In dit kader worden ook organisatoren aangesproken, die de licht- en/of geluidstechniek voor grotere zalen gratis ter beschikking stellen. Veel kunnen we er nog niet voor teruggeven, maar een reclamebanner op onze website is het minste.


Nu over naar de financiële donaties:

Elke donatie, hoe klein ook, zal de artiesten helpen. Het is eigenlijk voor een goed doel.

Daarnaast hebben we ook aan een incentive gedacht, waarbij ook is opgenomen dat deze campagne in eerste instantie voor onbepaalde tijd loopt.

Uiteraard krijgt iedere donateur ook een bedankje van ons, namelijk de fanclub en de Cariños.

Onder alle donateurs worden later niet-geldelijke prijzen verloot. Of het nu gaat om losse nummers of cd's van de Cariños, of kaartjes voor het evenement waarvoor we hier verzamelen. En als 10 hoofdprijzen backstage tickets, met een gezellig samenzijn met de artiesten onder het genot van een lekkere maaltijd.

Bij een notaris wordt een neutrale verloting gehouden, die volledig onafhankelijk is van de hoogte van de schenking.

Op deze manier blijft de gelijke kansen behouden.

Allereerst nodigen wij u uit om onze website te bezoeken om een idee te krijgen van de artiesten.

Allereerst zijn er de websites van de Cariños:

https://www.die-carinos.de/

https://carinos-schlager.de/

En natuurlijk kun je ook een kijkje nemen op onze fanpagina:

https://die-carinos-fanclub.net/


Als iemand vragen of contactverzoeken heeft, gebruik dan de contactfunctie op de fanpagina, omdat we als fanclub de steun van de artiesten hebben aangenomen. Uiteraard kunnen wij ook te allen tijde persoonlijk contact met de artiesten leggen.

Ik wil jullie nu bedanken namens de eerste Cariños fanclub, maar ook namens Marion en Eddy.

Natuurlijk ontvangen we graag feedback van u en bevestigen we dat elk contact zo snel mogelijk zal worden beantwoord.

Tot die tijd, blijf gezond en we gaan nog lang genieten van onze mooie muziek


Zonnige groeten van het eiland Gran Canaria

Uwe Poepping

Marion Hoffmann

Eddy Edgar Gomez


€ 0 van € 100
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.