Maatschappij   

Aangemaakt door :

Stichting Socialrun

Locatie:

Utrecht, Nederland

Over Stichting Socialrun

Stichting Socialrun gelooft in een inclusieve samenleving, waarin alle mensen worden geaccepteerd in hun mogelijkheden, kwetsbaarheden en eigenaardigheden. Een samenleving waarin iedereen de kans krijgt zijn potentieel te verwezenlijken en mee kan doen.

Stichting Socialrun wil letterlijk en figuurlijk de beweging zijn die openheid over psychische aandoeningen en sociale acceptatie van mensen met een psychische kwetsbaarheid stimuleert. Wij doen dit door het organiseren van (sportieve) activiteiten voor, door en met mensen met een psychische kwetsbaarheid. Niet de competitie maar het belang van meedoen en samenwerking staat bij al deze activiteiten centraal.


Crowdfunding voor het Socialrun Media Team

Socialrun heeft een mediateam opgezet. Dit team bestaat uit mensen met en zonder psychische kwetsbaarheden die hun talenten in willen zetten en zich willen ontwikkelen op het gebied van animaties, video's, foto's en websites. Onze klanten zijn particulieren, stichtingen, bedrijven, ondernemers en (zorg)organisaties. We creëren een warme en gestructureerde omgeving waarin we de opdrachten succesvol kunnen uitvoeren. We willen met behulp van de crowdfunding de benodigde apparatuur en software aanschaffen, zodat we optimale kwaliteit kunnen bieden. Klanten die hun opdracht bij het Socialrun Media Team neerleggen krijgen niet alleen kwaliteit, maar dragen tegelijkertijd bij aan een inclusieve samenleving.


Wil jij doneren?

Daar worden wij erg blij van! De stichting heeft de ANBI-status. Donaties zijn derhalve aftrekbaar voor de Inkomstenbelasting. Via onze socials houden we alle funders op de hoogte van onze voortgang. Bij een donatie vanaf 500 euro bieden we je een animatie aan van 20 seconden. Bij een donatie van 1000 euro word je daarnaast ook een Vriend van het Socialrun Media Team. Dit houdt in dat we je noemen op onze website en je uitnodigen voor onze jaarlijkse netwerkborrel waarin we de projecten waar we het meest trots op zijn presenteren aan onze klanten en partners.
€ 20 van € 10.000
0.2% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.