Noodhulp   

Aangemaakt door :

Mourad Souayah

Locatie:

Paris, France

Red Leo's leven

Het leven is het kostbaarste dat we op deze aarde hebben. Ze kan mooi en vredig zijn, maar ook mooi en kwetsbaar. En wanneer deze 2e optie zich aandient in het leven van een kind, willen we hemel en aarde verplaatsen zodat hij kan overleven en een normaal leven kan leiden. Met het risico alles te verliezen (baan, normaal gezinsleven, gemoedsrust, enz.), is het met hoop en moed dat we deze strijd aangaan zonder vragen te stellen.


Dit is wat onze vriendin Alice en haar familie momenteel ervaren met hun prachtige Leo. Inderdaad, op 31 oktober 2019 kreeg Leo (toen nog maar een paar maanden oud) een schokkende diagnose: hersenkanker. Geen enkele ouder zou dit moeten meemaken.


Zonder alle rondreizen naar Sainte-Justine te maken voor zijn 76 chemokuren en zijn verblijf in het noodhospitaal als hij zich niet goed voelt, om zo ver te komen, had de jonosté in Léo zo hard geslagen, als een kleine leeuw.


Maar de afgelopen weken gaat het echt niet goed met Leo. Hij was aan het piekeren en leek pijn te hebben. Hij sliep niet meer, huilde en bloedde veel.

Afgelopen zondag begonnen Alice en Thomas naast slecht nieuws ook slecht nieuws te krijgen. Onder andere die dat de tumor was vergroot en dat de uitzaaiingen naar het hoofd en de wervelkolom waren teruggekomen. Bovendien wachtte Leo op een nieuwe behandeling die morgen zou beginnen, maar die zou worden uitgesteld tot december.

Als een gids? We willen tijd besparen. Waardevolle tijd. We willen Leo's leven redden door 70 sterkere chemokuren aan te bevelen dan de vorige, wat inhoudt dat Alice vrijaf moest nemen van haar werk om bij hem en de zijnen te kunnen zijn.


Om hen te helpen besloten we een inzamelingsactie te gaan organiseren.


Bedankt voor je hulp, weet dat het gewaardeerd wordt! En mocht je om wat voor reden dan ook niet kunnen doneren, deel dan gerust in groten getale.

€ 0
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.