Wens   

Aangemaakt door :

Esther Oosterkamp

Locatie:

Goor, Nederland

Onze dochter Linn is meervoudig gehandicapt en zit in een aangepaste rolstoel. We zijn druk aan het sparen voor een rolstoelbus. Helaas kost deze bus erg veel geld en gaat het nog lang duren om deze bus aan te schaffen. We hopen op deze manier onze droom te verwezenlijken.

Linn is meervoudig gehandicapt en zit in een voor haar aangepaste rolstoel. Doordat ze niet kan lopen, praten, drinken, eten én zeer slechtziend is, is ze 24 uur afhankelijk van zorg. Wij (Tim Morsink en Esther Oosterkamp) zijn al enige tijd aan het sparen voor deze aangepaste bus die zo’n 60.000 euro kost maar dat gaat niet snel genoeg. Daarom zijn we daarnaast een actie gestart om kroonkurken te sparen om ook op deze manier geld te genereren voor de bus. Na aanleiding van deze actie, kregen we veel reacties van mensen die een donatie willen doen. Met deze pagina hopen we snel de droom te verwezenlijken.

€ 22.489 van € 60.000
37.5% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.