Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Wilma Rigo

Locatie:

Pălatca, Roemenië

Na een zoektocht van 7 jaar, hebben we ons plekje gevonden!

In maart 2022 (r)emigreren we met kids en hond naar Palatka, een mooi dorpje

in Roemenië. (en oké.. we nemen ook wat spullen mee, haha).

In het dorpje zelf, lijkt het drukke stadsleven ver weg, toch ligt de stad (en onze toekomstige klanten) op maar een half uur/uur rijden afstand van ons vandaag. Prima te doen dus!

 

Ons doel...

... is om een bedrijf op te starten in het verbouwen en verkopen

van groenten en fruit. In de toekomst hopen we complete pakketten aan te kunnen bieden en een plek te creëren waar gasten kunnen verblijven. Daarnaast lijkt het ons mooi andere (creatieve) activiteiten te organiseren. Als familie werken we ernaar toe zelfvoorzienend te leven.

 

Waarom een crowdfunding?

De emigratie en onze plannen brengen uiteraard best veel risico met zich mee.

We gaan volledig aan de slag met de opstart van ons eigen bedrijf en hebben hierdoor een (langere) tijd geen inkomen. Omdat het onzeker is wanneer het eerste verdiende geld binnen komt, is het voor ons onrealistisch een hypotheek af te

sluiten.

Voor de nuchtere bekenden onder ons: Hier kiezen we uiteraard zelf voor, sterker nog.. het is zeker dat we vertrekken. Maargoed, wie niet waagt wie niet wint.. we kunnen het geld goed gebruiken. Onder het motto.. Elke euro is er één, starten we daarom deze crowdfunding.

 

Waar wordt het geld voor ingezet?

In eerste instantie richten we ons op de dieren. Kippen, eenden en bijen zullen als eerste een mooie plek krijgen bij ons. De kippen en eenden zijn nuttig voor het eten van slakken en andere kleine dieren, voor het bemesten van de grond en produceren vervolgens heerlijke eitjes. De bijen zijn op ons terrein van belang voor de bestuiving van voedingsgewassen.

De dieren hebben natuurlijk een goed verblijf nodig en voer voor de maanden dat er minder te eten valt op ons terrein.

 

Gedoneerd?!

Hartelijk bedankt! Je maakt ons hier echt heel blij mee. Laat gerust een berichtje achter, we hebben namelijk een klein symbolisch bedankje voor je. Heb je een leuke naam voor een kip of een eend: suggesties zijn altijd welkom! :D

 

Website Familie Rigo: https://familierigo.weebly.com/

Familie Rigo facebookpagina: https://www.facebook.com/familie.rigo

€ 1.145

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.