Maatschappij   

Aangemaakt door :

Quiet Breda

Locatie:

Breda, Nederland

De nieuwe Quiet 500 is uit, heb je hem al gezien? We zijn trots op dit mooie blad en fijn dat er opnieuw flink lawaai gemaakt wordt voor stille armoede!


In Breda willen we ook #vertellen #verzachten en #versterken met een eigen Quiet Community. Na ruim een jaar brainstormen achter de schermen zijn we nu een maand aan de slag om met studenten van Avans Hogeschool een community van Quiet in Breda op te zetten. We hebben al een mooie samenwerking met Emmaus, SMO Breda en de Nieuwe Veste en de verbouwing van de toekomstige inloop ‘SNEQ’ - SMO, Nieuwe Veste, Emmaus, Quiet - aan de Veilingkade in Breda is in volle gang.


Iedereen is enthousiast en er gebeurt een hoop. We zijn alleen nog opzoek naar donateurs om ook het financiële fundament voor Quiet Breda te leggen, zodat we echt van start kunnen voor mensen die in stille armoede leven. Wil je bijdrage aan de totstandkoming van ons initiatief? Draag dan bij. Een bedrag groot of klein: het is allemaal welkom!


Wil je structureel bijdragen? Neem dan contact met ons op zodat we eens om tafel kunnen gaan zitten!

€ 150

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.