Maatschappij   

Aangemaakt door :

Nova van de Kleut

Locatie:

, Bosnië en Herzegovina

Mijn naam is Nova van de Kleut, ik ben 17 jaar en doe de opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen. Ik zit nu in het tweede jaar van mijn opleiding. Ik vind het leuk om andere mensen te helpen. Vanuit mijn opleiding kon ik me opgeven voor een werkweek in Bosnië.

Zoals velen weten is er van 1992 tot 1995 een burgeroorlog geweest in Bosnië. Na deze burgeroorlog is het land in slechte staat achtergelaten en dat heeft vandaag de dag nog zijn sporen na gelaten.

Vanuit de organisatie 'out of area' worden studenten van verschillende opleidingen opgeroepen om een week naar Bosnië te gaan. In deze week gaan we naar een school om deze op te knappen voor de kinderen daar. De kinderen van deze school verzorgen wij een leuke week met spellen en veel positieve motivatie. We gaan ook op bezoek bij een zorginstelling in Bosnië om te kijken hoe de zorg daar werkt. Wij doen dit project samen met 50 studenten en 6 leraren

Er zitten aan deze mooie reis ook kosten verbonden en daarvoor vraag ik de hulp van u.

Voor dit project moet ik 500 euro ophalen. Met dit geld kunnen wij de reis betalen en hebben wij de ruimte om een school op te knappen. Bij het opknappen van de school kunt u denken aan: schilderen, het maken van een speelplaats, het vernieuwen van een schoolplein of het opknappen van de meubels daar.

Delen word gewaardeerd, alvast heel erg bedankt!


€ 505 van € 500
101% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.