Maatschappij   

Aangemaakt door :

Stichting PopUpWerk

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Ga je dit jaar (weer) mee op pad? De chaotische, onzekere wereld van vandaag vraagt ook weer om hoopvolle acties, om initiatieven die de verbeelding prikkelen en scherpe teksten. Afgelopen jaar maakten de crowdfunders heel veel mogelijk, van een Rouwen & Vieren Kapel tot indrukwekkende kunst op het Gracelandfestival, diverse 'Walks' in Bosnië en - om maar iets te noemen - een hele serie paspoorten voor Afghanen die volgens Nederland niet opgehaald konden worden, vanwege het gebrek aan paspoorten.


Waar we creatieve geesten en gedreven harten samenbrengen, ontstaat ruimte en perspectief - ook als oude zekerheden eigenlijk onzekerheden blijken. We schreven er dit jaar maar een boek over 'Onzeker Weten' met Religiewetenschapper Bram Kalkman en filosoof Gerko Tempelman. Graag ga ik samen met jullie op pad voor nieuwe Walks, voor plekken waar Rouwen & Vieren ruimte krijgt, heel graag ga ik verder met de dagelijkse vroege-ochtend PopUpGedachtes en zo nog veel meer. Oh en we gaven ook cursussen! Zowel in nieuwe, creatieve rituelen als in activisme. En er komt een lesbrief voor middelbare scholen aan.


Omdat wie snel wil reizen, alleen op pad moet gaan. Maar wie ver wil komen, moet samen optrekken. Met de PopUpInitiatieven willen we graag ver komen. Niet alleen letterlijk ver: de randen van de zichtbare samenleving, maar ook inhoudelijk ver: dat het werkelijk impact heeft op harten, hoofden en handen van iedereen die erbij betrokken is.


Crowdfunden gaat niet over geld. Het gaat over samen ergens voor staan. Jouw bijdrage wordt omgezet in artistieke of soms wat activistische initaitieven, PopUpGedachtes en of nieuwe iniatieven tegen al te onverdraaglijk onrecht of speelse, vrolijke installaties


€ 19.251 van € 17.500
110% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.