Maatschappij   

Aangemaakt door :

Plan J

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Hallo,


Wij zijn Plan J, een belangenorganisatie, spin in het web en een jeugdnetwerk voor verbinding. Wij geloven in het bouwen van een vrije wereld voor en door jongeren. Een wereld waar jongeren vrij zijn in het maken van keuzes over hun eigen leven en gezondheid en zich vrij kunnen bewegen binnen de samenleving. 


Wat is de nieuwe wereld?

Een wereld waarbij niemand wordt uitgesloten en iedereen zichzelf mag zijn. 


Wil jij ook de jeugd steunen voor verbinding? 

Onze website; planj.nl is bijna klaar. Maar dit kost geld en daarom proberen wij geld in te zamelen om de uitgesloten jeugd te bereiken. Wij zullen gelijkgestemde jongeren (16 – 30 jaar) in contact brengen met verschillende aangesloten jongereniniatieven door heel Nederland zodat zij tijdens verschillende type evenementen weer verbinding kunnen voelen met gelijkgestemden. Plan J wil alle jongeren bereiken die zich momenteel uitgesloten voelen of een broodnodige behoefte hebben aan verbinding. Ook zullen wij andere jongereniniatieven financieel gaan steunen om verder te werken aan de nieuwe wereld. 


Wilt u ook dat u zoon, dochter, neef, nicht, kleinzoon, kleindochter, buurjongen in contact komt met gelijkgestemden? Weer zichzelf mag zijn? Leuke activiteiten zal gaan doen om uit de neerwaartse spiraal te komen? Zichzelf herontdekken in de juiste omgeving? https://planj.nl/


Steun ons! Alle hulp is hard nodig. 


Gegroet,


Plan J

€ 35 van € 6.000
0.6% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.