Maatschappij   

Aangemaakt door :

STICHTING GOMP

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Het nieuwe online platform voor Good-Open-Minded-People

Ga voor meer informatie naar www.g-o-m-p.com/passta


PASSTA! is het podium waar jij als persoon, initiatief of collectief kunt laten zien wat je bezig houdt, hoe je ergens warm voor loopt, waar jij goed in bent en wat je organiseert.

En… dus ook het online stadion waar jij kunt zien wat anderen te bieden hebben, waar ze harder voor gaan rennen en hoe hun talenten zich ontwikkelen.


Let wel: Iedereen heeft talent - en iedereen kan ergens passie voor ontwikkelen. Het gaat er slechts om dat jij jouw ‘innerdrive’ weet te activeren.


Maar… alle uitingen die gedaan worden op het platform zijn op een positieve manier Open Minded. Natuurlijk heb je een eigen mening, visie of idee. En die mag je uiten ook. Maar tegelijkertijd willen we met PASSTA! stimuleren dat iedereen - ondanks verschil in inzicht - open staat voor andere ideeën. Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn, om elkaar wel te willen begrijpen.


Met PASSTA! kun je een fanbase opbouwen die loont. Hoe meer sterren je verzameld, hoe hoger je sterrenstatus. Lees hier meer over onder het tabblad 'sterrenstatus' op onze website: https://g-o-m-p.com/passta/

€ 175 van € 50.000
0.4% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.