Anders   

Aangemaakt door :

Oraclesoflife Publishers Limited

Locatie:

Kampala, Uganda

organisatie Overzicht


Oraclesoflife Publishers Limited is een in Oegandese gevestigde organisatie met hoofdkantoor in Kampala, Oost-Afrika. De organisatie is een van de christelijke uitgeverijen in de Oost-Afrikaanse regio met als hoofdvak een verscheidenheid aan professionele boekpublicatiediensten en aanbieder van christelijke multimediacommunicatie.


Oraclesoflife Publishers Limited levert al meer dan 3 jaar transformationele christelijke ervaringen via zijn bestverkochte boeken, curricula, academische bronnen en digitale producten. Tegenwoordig opereert Oraclesoflife Publishers vanuit Oeganda en worden de producten van het bedrijf verkocht in meerdere formaten, wereldwijd in meer dan 10+ landen (Still Counting), vertaald in meer dan 6+ talen (Still Counting).


Korte geschiedenis

Edison A. Kumeketa met Partners startte hun Christian Publishing-firma in 2016 en publiceerde twee jaar later hun eerste boek. Oraclesoflife Publishers werd al snel een gevestigde en vertrouwde bron voor christelijke inhoud. We verwachten dat Oraclesoflife Publishers Limited binnen een decennium de bestverkochte Christian Book Publishing Press en Christian Multimedia Communication Content Provider wordt in Oost-Afrika, Afrika en wereldwijd.


Oraclesoflife Publishers Limited is toegewijd gebleven aan het produceren van hoogwaardige christelijke inhoud met integriteit, wat duurzame groei mogelijk heeft gemaakt en de organisatie heeft gevestigd als een gerespecteerde en betrouwbare bron voor transformatieve en inspirerende inhoud.OVER DE CAMPAGNE VOOR FONDSENWERVING.


Sectie 1: Projecttitel:

PRINTEN EN PUBLICEREN VAN DE HEER TIJDSCHRIFTEN


The LORD Magazines zijn op christenen gebaseerde tijdschriften gevuld met dagelijkse inspirerende devotional die maandelijks en 12 keer per jaar / jaarlijks worden uitgegeven. De devotionele tijdschriften worden geleverd met rustgevende en op woorden gebaseerde Bijbelse leerstellingen die worden gebruikt als dagelijkse eerste beginselen en toepassingen voor het dagelijkse christelijke leven en de ontwikkeling.


 Deel 2. Doel en behoefte:


Als onderdeel van de missie, visie en doelstellingen van Oraclesoflife Publishers Limited, houden we ons bezig met de liefdadigheidsactiviteiten van het publiceren van op christelijk gebaseerd materiaal. The LORD Magazines komen als een van de christelijke publicaties die we momenteel behandelen.


Het doel en de behoefte is om gewillige en geloofwaardige donateurs te krijgen die deze oproep kunnen sponsoren om het Koninkrijk van God naar een ander niveau uit te breiden.


 Sectie 3. Liefdadigheidsactiviteiten Divers en significant:


De intensiteit van het publiceren van LORD Magazines omvat het maandelijks verzamelen van inhoud, het ontwerpen van maandelijkse tijdschriftomslagen, elektronisch proeflezen en bewerken, het vaststellen van ISBN-nummers en de distributie en marketing van tijdschriften (lokaal en internationaal)


 Deel 4. Voordelen en kosten:


De geplande voordelen zijn gericht op het versterken van het christelijk geloof, als onderdeel van de visie van de organisatie hierin, Oraclesoflife Publishers Limited


De kosten daarbinnen worden berekend op $ 30.000 voor de eerste batch afdrukken, uitgeven, marketing en distributie, zowel lokaal als intern via fysieke en elektronische middelen.


Aanwending van de opbrengst

De fondsen zullen worden gebruikt voor het publiceren van LORD-tijdschriften, waaronder maandelijkse inhoudsverzameling, maandelijkse tijdschriftomslagontwerpen, elektronisch proeflezen en bewerken, vastleggen van ISBN-nummers, en tijdschriftendistributie en marketing (lokaal in Oeganda) en internationaal, in de wereld elders.

Daarnaast wordt het Fonds gebruikt om de bedrijfskosten te dekken bij het uitvoeren van de wereldwijde distributie van de tijdschriften. Deze uitgaven omvatten de kosten voor het produceren van literatuur voor wereldwijde distributie, de bouw en / of het onderhoud van bijkantoren en / of boekhandels / winkels.

Bovendien wordt er geld gebruikt om voor zendelingen, reizende opzieners en speciale pioniers te zorgen. Onze donaties worden ook gebruikt om noodhulpmateriaal en / of hulp aan medegelovigen te verstrekken in tijden van rampspoed.


DONEREN:

€ 0 van € 30.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.