Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

The Open Air Car Museum

Locatie:

, Estonia

Het openluchtautomuseum in Estland. Meer dan 500 verschillende units op een grote open parkeerplaats. Oldtimers, bussen, tractoren, vrachtwagens, tram en trolley. Museum opgericht in 2004 door een kleine groep liefhebbers en het is gratis voor bezoekers, sommige voertuigen geschonken, sommige gekocht. Velen van hen waren in zeer slechte staat. Het grootste probleem is dat alle tentoongestelde voorwerpen in de open ruimte werden geplaatst, door het barre weer werd de meeste apparatuur erg roestig en hun toestand werd elk jaar slechter. Voor een kleine groep is het een groot financieel probleem om de machines in goede staat te houden, maar met uw steun kunnen we de meeste unieke apparatuur herstellen. Bij voorbaat dank voor alle hulp!


Ons doel:

Eerste en moeilijkste onderdeel om de meeste unieke oude machines te herstellen en op te knappen, kapotte/vernielde/ontbrekende onderdelen te vervangen.


Moet ook asfalt parkeerplaats maken in plaats van gras om vocht onder voertuigen te beëindigen. Dit omvat het afvoersysteem van het gebouw.


Eindelijk hangars bouwen om exposities te beschermen tegen direct zonlicht en regen. Dit omvat bouwconstructieproject en goedkeuring van regelgeving.

€ 0 van € 750.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.