Maatschappij   

Aangemaakt door :

OM en El Salvador

Locatie:

San Salvador, El Salvador

OM in Oekraïne blijft en blijft helpen.


OM-medewerkers in Oekraïne willen bakens van hoop zijn!


Nadat op donderdag (02/02/2022) Russische troepen Oekraïne waren binnengevallen, bleven OM-medewerkers in Oekraïne om steun en gebed vragen. Samen met kerken en voorgangers verlangen zij ernaar om mensen te helpen, hoop en bemoediging te geven; en, indien mogelijk, ook praktische hulp bieden. Het OM zorgt voor voedselpakketten en basisbehoeften, evenals voor transport vanaf de grenzen, tijdelijke opvang en ondersteuning bij traumaverwerking.

OM-medewerkers in de buurlanden vormen een netwerk van handen die de plaatselijke kerk helpen mobiliseren om voor de Oekraïners te zorgen die zullen komen om in hun behoeften te voorzien.


"Onze collega's in Oekraïne en aangrenzende landen willen de hoop van Jezus en de vrede overbrengen die alleen Hij kan geven in deze schijnbaar hopeloze situatie", legt een OM-leider in Europa uit. “Tegelijk willen ze niet de ogen sluiten voor de behoeften van mensen, maar ze direct helpen. Hiervoor hebben we uw steun nodig, financieel en in gebed.”


Vandaag kunt u dit werk steunen door middel van een donatie/bankoverschrijving:


Accountgegevens:

OM El Salvador Vereniging

Promerica Bank.

Rekeningnummer: 10000018008823


REDEN:


Het is erg belangrijk dat u in REDEN schrijft:

Donatie Oekraïne22 + uw naam (bijv. DonatieUcrania22EtnaPerez)


Vergeet niet om ons uw kwitantie naar het e-mailadres [email protected] te sturen zodra de aanbetaling is gedaan.


Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.


Zegeningen!


Het OM-team in El Salvador.

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.