Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Verein Heilsames Miteinander

Locatie:

Schlaubetal, Deutschland

Voor kinderen, jongeren en gezinnen met en in een natuurlijke omgeving willen we natuurleerdagen aanbieden. Hiervoor willen we zoveel mogelijk in de natuur sporten, samen dingen ontdekken en gaandeweg iets spannends leren.

Samen gaan we de gevolgen van de pandemie tegen met veel beweging in de frisse lucht. In kleine groepen, met waterdichte en verwarmde tenten, werkt ons concept ook onder bijzondere voorwaarden. We leren niet alleen onze weg te vinden in de natuur, maar vinden ook wegen naar meer gemeenschap, teamgeest en saamhorigheid.


We willen veel in de natuur zijn. Om dit te doen, hebben we goede uitrusting nodig voor ons basiskamp om ook bij slecht weer een retraite te hebben. Met waterdichte en verwarmbare groepstenten werkt ons concept ook onder bijzondere voorwaarden. Ook wordt er een self-catering keuken ingericht waar iedereen een steentje aan kan bijdragen. Er is ook een onafhankelijke stroomvoorziening gepland, evenals de apparatuur met een flip-over en leermateriaal.


Een deel van de kosten kunnen wij via een stichting ontvangen. Voor de eigen bijdrage hebben we echter nog een eigen vermogen van minimaal 500 euro nodig. Wellicht kunnen we noodzakelijke aankopen ook vermijden door in natura te doneren.


Iedereen die dit wil steunen, kan rechtstreeks contact opnemen met onze vzw: [email protected]

€ 15 van € 500
3% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.