Evenement   

Aangemaakt door :

Run4Usher

Locatie:

Netherlands, Netherlands

14 en 15 november staan in het teken van MOVE4USHER. Laat je sponsoren voor een sportieve inspanning die jij dat weekend levert en zamel zo geld in voor Stichting Ushersyndroom. Doneer direct via de knop DONEER of registreer je eigen actie via VERBIND. Je kan je eigen donatiepagina dan gemakkelijk delen met anderen.

Doof èn blind worden, dat proces willen we graag stoppen! Een behandeling voor Usher syndroom is er nog niet, geld is en blijft nodig om onderzoek te kunnen doen. En ondanks dat de Covid-19 situatie ons beperkingen oplegt, biedt het ons ook mogelijkheden. We zullen niet zoals vorige jaren met een Run4usher team aan de start staan in Nijmegen. Maar we gaan er in het weekend van 14 en 15 november alles aan doen om toch een mooi bedrag in te zamelen voor Stichting Ushersyndroom.


Zaterdag 14 en zondag 15 november staan in het teken van Move4Usher. Een groot team, bestaande uit mensen met het Ushersyndroom, hun loopbuddy’s, familieleden, vrienden en anderen die begaan zijn met het Ushersyndroom, komen dit weekend in actie voor Usher. Doelstelling van het team is om de bekendheid van het Ushersyndroom te vergroten en geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek om het proces van doof en blind worden te stoppen. Het Move4Usher team laat zich sponsoren voor hun fysieke inspanningen die zij dit weekend leveren. Er wordt op zaterdagavond 14 november 7 km in het donker gerend en op zondagmiddag 15 november 15 km. Maar er zijn ook teamleden die dat weekend in hun eigen buurt gaan hardlopen, wandelen, fietsen, roeien of zwemmen, alle sporten zijn toegestaan. Of wat dacht je van je wekelijkse voetbal-, hockey-, tennis-, of volleybalwedstrijd?


Wil je het Move4Usher-team steunen? Doneer dan direct via de knop DONEER. Wil je zelf je eigen actie registreren en je vrienden en familie vragen om een donatie, klik dan op VERBIND. Je kan je donatiepagina dan ook heel gemakkelijk delen via al je sociale kanalen. Alle donaties, groot en klein, zijn van harte welkom. We hopen op een mooie opbrengst die ons weer een stap dichter brengt bij een behandeling voor Usher syndroom.


Bedankt voor je bijdrage en inzet!


Heb je vragen, aarzel niet ons te contacteren via [email protected]


Team Move4Usher
€ 14.069

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.