Anders   

Aangemaakt door :

Mind Support

Locatie:

, Germany

Naam: Mind Support eV

Stichting Registratienummer: VR 11709

Non-profit registratienummer: 222/5742/1495


Wat is Mindsupport? Mind Support eV is een non-profit stichting voor geestelijke gezondheid die online peer-support en zelfhulpbronnen biedt voor mensen met subklinische psychische problemen. Mind Support heeft tot doel de verergering van milde psychische problemen op twee manieren te voorkomen: 1. het bieden van toegankelijke en evidence-based informatie over geestelijke gezondheidsvaardigheden en praktische hulpmiddelen die de gebruiker helpen de theoretische informatie in de praktijk te brengen door het creëren van positieve gewoontes (zelfondersteuning bronnen) 2. Een gebruiker met lichte psychische problemen verbinden met een andere gebruiker die eerder dezelfde ervaringen heeft gehad met behulp van een interactieve vragenlijst en matching-algoritme (peer support). Dit platform is niet bedoeld om de geestelijke gezondheidsproblemen van mensen te behandelen, maar ondersteunt hen in hun reis om hun problemen te overwinnen.


Wat is onze missie? Mind Support streeft naar een preventieve aanpak van de geestelijke gezondheidscrisis door mensen met subklinische psychische problemen te ondersteunen. We willen de mentale weerbaarheid van de kwetsbare bevolking opbouwen en het stigma op de geestelijke gezondheid bestrijden door een open dialoog over geestelijke gezondheidsproblemen te versterken. We werken evidence based en willen de waardevolle informatie die de wetenschap ontdekt, doorgeven aan het grote publiek dat deze kennis het hardst nodig heeft. We willen iedereen de geestelijke gezondheidszorg bieden die ze verdienen.


Waarom hebben we uw steun nodig? Mind Support biedt alle diensten gratis aan en vertrouwt op vrijwilligers om de middelen te creëren en de website te beheren. We hebben dringend financiële steun nodig voor 2 dingen:

  1. Serverruimte voor website en e-mailserver en IT-onderhoud
  2. Gerichte advertenties om de mensen te bereiken die het meest kunnen profiteren van onze middelen


Steun ons alstublieft om onze krachten te bundelen tegen deze geestelijke gezondheidscrisis.


Voor meer informatie kunt u ons hier bereiken:

E-mail: [email protected]

Website: https://mindsupport.eu

Instagram: mindsupport.eu

Facebook: mindsupport.eu

Linkedin: mindsupport eV

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.