Maatschappij   

Aangemaakt door :

#voortschrijdendinzicht

Locatie:

Netherlands, Netherlands

#voortschrijdendinzicht  is een verbindend initiatief dat een brug wil slaan tussen mensen die al langer twijfels hadden en mensen die nu ook vragen beginnen te stellen.


Het is namelijk helemaal niet erg om op een eerder standpunt terug te komen. Nieuwe informatie leidt tot nieuwe inzichten. Dit geldt voor burgers, maar net zo goed voor onze overheid.

Het is tijd voor voortschrijdend inzicht. Laten we gewoon accepteren dat de pandemie voorbij is en met de geleerde lessen een betere samenleving opbouwen dan vóór deze periode.


Dag QR-app.

Dag mondkapje.

Dag spoedwet.

Hallo vrijheid.


Met jouw bijdrage steun je de landelijke actie. Dagelijks maken we nieuwe social media uitingen, die deelnemers kunnen delen via hun eigen netwerk. Op 2 februari is de landelijke poster en abri-campagne gestart, die de komende maanden fors wordt uitgebreid.Je bijdrage wordt besteed aan het maken van de communicatiemiddelen, drukwerk en de inkoop van mediaruimte (Radio/TV/Outdoor. (85%)


Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.