Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Patrizio Gaetani

Locatie:

Aarhus, Denmark

Hallo, ik ben Patrizio, een Italiaanse jongen die in november Italië verliet, ik kwam naar Denemarken voor een betere toekomst, en ik liet mijn huisdier in de handen van een heel goede familie, ook al behandelen ze haar heel goed, nu is ze een beetje ziek en ze gaat door bezoeken, en ze vragen me hun geld terug, plus ze kunnen haar niet meer houden, omdat ze niet het soort kat is waar je echt van geniet, ze is een beetje fors en geeft liefde op een bepaalde gematigde manier, dus ze dringen erop aan dat ik haar hier in Denemarken mee naar toe neem. natuurlijk zal ik dat doen, maar het geld dat ik verdien is niet genoeg om mijn eigen appartement te krijgen, en waar ik woon (ik heb een kamer) huisdieren worden niet geaccepteerd, ik zal niet alleen mijn eigen huis moeten krijgen, maar ik zal ook hebben om 400/500€ aan hen terug te betalen omdat ze ziek is en we weten niet wat ze heeft, dus ze ging al voor bezoeken en tests en wat hormoonkosten, wat in totaal al 350€ is op dit moment! ik wil haar echt binnen een maand terug nemen, het zal niet haalbaar zijn als ik geen hulp zoek!

het geld dat ik in totaal nodig heb is

500€ voor bezoeken en paspoort als ze nu in orde zal zijn, anders meer

2000/2500€ tenminste voor een heel appartement misschien zelfs meer

en 200/300 € voor de kaartjes voor haar en de dame die hier zou komen om me mijn mietje te brengen, of als ik terug ga om haar mee te nemen!

ik zal nog steeds reiskosten moeten betalen om naar mijn werk te gaan (100€) en eten en rekeningen (200€), ik heb ook een leven, maar het is prima ik kan wat offers brengen, ook al kun je je voorstellen dat ik het niet snel zal halen als ik vraag niet om hulp, dus ik zal mijn best doen en zoveel mogelijk overwerken op het werk. dus als ik 3000€ inzamel, dan is de rest mijn verantwoordelijkheid, en ik zal ervoor zorgen dat ik er zeker van ben! hopelijk sneller dan verwacht.

€ 0 van € 3.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.