Educatie   

Aangemaakt door :

Stichting Master2Morrow / Stichting Vledder Helpt

Locatie:

Uganda, Uganda

Onze stichting Master2Morrow heeft als doel om het ondernemerschap en zelfredzaamheid van jongeren in Uganda te vergroten. Dat doen we door kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen bij jongeren te stimuleren. Zodat zij regie kunnen nemen over hun eigen toekomst. Lees meer over onze stichting op www.master2morrow.com


We zijn al jaren actief in het geven van trainingen in talentontwikkeling, businessdevelopment en train-the-trainer. We hebben een sterk netwerk in Uganda, waardoor we samen met onze Ugandese collega's trainingen op maat kunnen geven.

Waarom we dat doen? Omdat we geloven dat we onze tijd en aandacht kunnen delen met jongeren die daar behoefte aan hebben! Zo simpel is het. Samen ontdekken wat iemands kwaliteiten zijn, welke bronnen er gebruikt kunnen worden om zelf stappen te zetten. En het gaafste is om deze jongeren aan het einde van de training vol energie en zelfvertrouwen weer de deur uit te zien stappen.


Voor deze ene keer zijn een aantal betrokken mensen zo gek om 500 kilometer door het ongerepte noorden van Uganda te gaan fietsen. Als sportieve uitdaging en om te genieten van de bijzondere omgeving en cultuur van het land. En ja, waarom ons dan ook niet meteen laten sponsoren? Zo kunnen we onze fysieke inspanning omzetten in een bijdrage aan een langdurige en duurzame ontwikkeling van jongeren in Uganda! In het filmpje hieronder zie je zowel de schoonheid als de uitdaging!


Wat kunnen wij doen met 3000 euro? Dan geven we een week lang 3 trainingen aan 3 groepen: jonge ondernemers, leiden we trainers op en geven we jongeren meer zicht op hun eigen talenten om zo zelf stappen te zetten in zelfredzaamheid. Elke groep bestaat ongeveer uit 10-15 jongeren. In totaal bereiken we dus 30-45 jongeren direct! En we weten uit ervaring dat zij weer van invloed zijn op hun omgeving . Als stichting betalen hun verblijf en eten. En elke deelnemer betaalt zelf een kleine bijdrage om hun commitment te laten zien.


Wil jij ons enthousiasme ondersteunen? Graag!

De jongeren die deelnemen en wijzelf als bestuur zijn je dankbaar!


Het bestuur van Master2Morrow

Ilona Pouels & Geert Jan Heusinkveld & Marije Boot

€ 3.990 van € 3.000
133% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.