Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Álex Fernandez

Locatie:

Tarragona, España

Hallo goed!


Ik ben Álex, een 22-jarige Trans* jongen uit Tarragona die van theater houdt en Maatschappelijke Opvoeding studeert om mensen te helpen.


Ken je dat gevoel dat je je lichaam niet leuk vindt (ik heb het niet over het typische van 2 extra kilo's hebben), zo niet, over in de spiegel kijken en jezelf niet zien? Nou, dit overkomt me al sinds de 4e klas, toen ik de eerste persoon was die borsten liet groeien. Daarom zou ik willen dat ik me niet meer slecht voelde elke keer als ik in de spiegel keek. Of stop met denken dat als ik in het openbaar ben, mensen me slecht aankijken of denken dat ik een meisje ben, alleen maar omdat ik borsten heb.


Ik ben het zat om me te moeten verstoppen, van het dragen van een binder (compressiegordel op de borst) die me niet laat ademen en me verstikt. Ik ben bezig mezelf opnieuw op te bouwen en de persoon te zijn die ik altijd al wilde zijn, daarom heb ik je hulp nodig. Ik spaar al jaren en heb bijna de helft van het geld verdiend, maar ik kan niet blijven wachten. Kunt u mij helpen de andere helft te krijgen zodat ik de zelf kan zijn waar ik als kind van droomde?


De operatie staat gepland voor 16 februari 2022 in de Dr. Fabrizio Moscatiello-kliniek in Barcelona.


Heel erg bedankt voor al je bijdragen <3


-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------------------------


Hallo!


Ik ben Alex, een 22-jarige Trans*-man uit Tarragona (Spanje) die van theater houdt en Maatschappelijke Vorming studeert om mensen te kunnen helpen.


Ken je dat gevoel dat je je lichaam niet leuk vindt (ik heb het niet over het typische van 2 kilo extra hebben) maar eerder in de spiegel kijken en jezelf niet zien? Nou, dit overkomt me al sinds de 4e klas, toen ik de eerste persoon was die borsten liet groeien. Daarom zou ik willen dat ik me niet meer slecht voelde elke keer als ik in de spiegel kijk. Of stop met denken dat als ik in het openbaar ben, mensen me verkeerd aankijken of denken dat ik een meisje ben, alleen maar omdat ik borsten heb.


Ik ben het zat om me te moeten verstoppen, van het dragen van een binder (kledingstuk voor borstcompressie) dat me niet laat ademen en me verstikt. Ik ben bezig mezelf opnieuw op te bouwen en de persoon te zijn die ik altijd al wilde zijn, daarom heb ik je hulp nodig. Ik spaar al jaren en heb bijna de helft van het geld, maar ik kan niet langer wachten. Kun je me helpen om de andere helft te krijgen, zodat ik de ik kan zijn waar ik als kind van droomde?


De operatie is gepland op 16 februari 2022 in de Dr. Fabrizio Moscatiello-kliniek in Barcelona.


Bedankt uit de grond van mijn hart voor al jullie bijdragen <3


€ 946 van € 3.500
27% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.