Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Stichting MS Help Morteza

Locatie:

Zwolle, Nederland

Morteza heeft MS. In Nederland is hij uitbehandeld. We zijn sinds begin dit jaar bezig om geld in te zamelen voor een behandeling van stamcel therapie in het buitenland. Inmiddels is er € 35.000 ingezameld. Er is nu nog € 25.000 nodig om deze behandeling mogelijk te maken.


Morteza is 40 jaar. In 2012 is MS bij hem vastgesteld. Inmiddels ervaart hij al behoorlijke beperkingen in zijn functioneren, waaronder evenwicht stoornissen, slechte bloed doorstroming en moeheid, waardoor hij veel beperkingen in zijn functioneren ervaart. Zijn hoop is gevestigd op een behandeling komend jaar, voordat de ziekte te veel vitale functies heeft gesloopt.


Helaas heeft de Corona situatie de mogelijkheden van fondswerving ernstig beperkt. We hadden mooie plannen voor concerten en veilingen. Deze konden echter niet doorgaan. Vandaar dat we ons nu via deze weg tot jou richten: Help je mee ?

€ 200 van € 25.000
0.8% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.