Educatie   

Aangemaakt door :

VšĮ "Meda Project"

Locatie:

Salkininkai, Lithuania

De CITY OF Love (Meilės Miestas) heeft DRINGEND financiële steun nodig bij de oprichting en bouw van de SCHOOL!

 

Een plek die met behulp van goedwillende mensen en vrijwilligers de harten van duizenden mensen opent, een ECHTE "City of Love" wordt gecreëerd en gebouwd.

Een stad zonder commercie, concurrentie en conflict!

Van bovenaf gezien heeft het bosgebied van 11 hectare een natuurlijk gevormde hartvorm.

De grootste wens van de City of Love op dit moment is om formeel/niet-formeel onderwijs te bieden, een continue ruimte waar onze kinderen zullen leren, tijd doorbrengen en zich ontwikkelen. Hiervoor is uw HULP nodig!

Kinderen zijn ons leven, onze hoop, ons geloof en onze kracht. Ze kunnen een volwassene drie dingen leren: ervan genieten zonder reden, altijd ergens mee bezig zijn en uit alle macht eisen wat je verlangt.

Er wordt al een tweede koepel voor de school gebouwd, er worden ruimtes gecreëerd voor de installatie van Kindergarten - MMD en School - MMM, keuken, eetkamers. Om de bouw succesvol te laten doorgaan, hebben we dringend financiële STEUN nodig!

U kunt de voortgang van de werken en de uitvoering van het project volgen op de CITY OF LOVE Facebookpagina.

Meer over de Stad van de Liefde:

Deze plek is speciaal... Het is een holistische benadering, educatief, cultureel, emotioneel welzijn, energiegeneeskunde en sociale ruimte in Litouwen, het district Trakai, tussen de dorpen Salkininkai en Markininkai.

Hier vindt u humanistische en ervaringsgerichte pedagogiek, therapieën en andere verschillende praktijken. Seminars en openluchttrainingen, evenementen en kampen voor vrouwen en gezinnen, festivals en bijeenkomsten voor tieners, workshops en consultaties vinden al plaats in deze ruimte. Het is een plek waar MET UW HULP activiteiten die mensen helpen creativiteit, emoties en dromen te ontketenen, worden vervuld.

In de nabije toekomst wordt het volgende ontwikkeld:

- bijenteelt boerderij

- MM Community Members Service Store

- crisiszwangerschapscentrum

- Centrum voor Praktische Educatieve Activiteiten

- centrum voor energiegeneeskunde met mogelijkheid voor vrouwen om te bevallen

- STEAM Methods Center gemeenschappelijke huizen

- Het interne banksysteem "City of Love" wordt gecreëerd


Wij danken u bij voorbaat en delen enkele foto's van het gemeenschapsleven dat de Stad van de Liefde creëert!

€ 30.000 Doelbedrag

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.