Vluchtelingenhulp   

Aangemaakt door :

Anna Kryzhanivska

Locatie:

Lviv, Ukraine

Door de Russische inval in Oekraïne zijn veel mensen hun huis kwijtgeraakt.Mijn vrienden en ik besloten naar Lviv te verhuizen om vluchtelingen te helpen de grens tussen Oekraïne en Polen te bereiken. 27 van ons reiken de hand naar degenen die erin geslaagd zijn te ontsnappen uit bezette steden en dorpen, ontmoeten ze in Lviv, laten ze een paar nachten rusten in een veilig beveiligd huis en vervoeren ze vervolgens naar de grens.


We kunnen maximaal 9 personen per dag vervoeren, daarom hebben we voldoende ruimte nodig om zich klaar te maken voor de rit.De meerderheid van onze gemeente zijn studenten, momenteel heeft niemand van ons een baan. De lokale vrijwilligersgemeenschap voorziet ons van voedsel, gas, karematen, hygiëneproducten en dekens.


Maar het bedrijf, dat ons in hun kantoorpand liet wonen, was failliet en kan de rekeningen niet meer betalen.Momenteel hebben we schulden:


27000 UAH te huur (ongeveer 910 USD)


20000 UAH voor nutsvoorzieningen (koud water, elektriciteit, verwarming, afval) (ongeveer 674 USD)We hebben ook al contact opgenomen met meer dan 17 vluchtelingen uit Mariupol die over een week in Lviv aankomen. We moeten hier nog een maand blijven om ze in een onderduikadres te laten slapen. We zijn erin geslaagd om in onze kosten te snijden, zodat we geen verwarming meer hoeven te betalen. Dat zal zijn:


27000 UAH te huur (ongeveer 910 USD)


15000 UAH voor nutsvoorzieningen (ongeveer 506 USD)Onze gemeente heeft in totaal 2992 USD hard nodig om vluchtelingen te helpen de Poolse grens over te steken en aan de oorlog te ontsnappen.


Elke financiële hulp zal een zegen zijn.


се е аїна

€ 0 van € 2.773
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.