Aangemaakt door :

Luuk Eickmans

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Verbonden aan:

Motivatie

FIETSEN VOOR FIETSEN

Stichting Cycling out of Poverty ondersteunt scholieren, zorgmedewerkers, boeren en kleine ondernemers in Afrika met fietsen om betere toegang tot onderwijs, zorg, werk en inkomen te creëren. Sinds 2020 is Stichting Cycling out of Poverty gestart met de jaarlijkse #Ride4 beneFIETS actie tijdens het Hemelvaartweekend om een specifieke (doel)groep te ondersteunen met fietsen die het net iets meer nodig heeft dan anderen. Stap dit jaar op de fiets om meisjes in Kenia en Oeganda uit te rusten met een fiets. Nu de scholen na de COVID-19 lockdown van bijna een jaar weer open zijn, komen veel meisjes namelijk niet meer terug naar school vanwege tienerhuwelijken en tienerzwangerschappen. De fiets is een incentive en tevens een oplossing voor het mobiliteitsprobleem (afstand vs tijd) om de meisjes weer in de schoolbanken te krijgen. 


HOE WERKT HET?

Deze #Ride4School beneFIETS actie is voor alle leeftijden en vermogens. Kies een afstand die bij je past: 400, 200, 100 of 40 kilometer en fiets dit jaar deze afstand. Je mag zelf bepalen of je deze afstand in 4 dagen fietst (of 3 of 2) of zelfs in 1 dag. Dus jouw challenge ligt ergens tussen 400 kilometer in 1 dag tot 40 kilometer op 1 dag (of deze 40 kilometer over 4 dagen uitsmeren). Je mag ook zelf kiezen hoe je deze afstand fietst: op een racefiets, mountainbike, electrische fiets, bakfiets, SWAP-fiets, of zelfs op de rollerbank of indoortrainer in huis.


DOE MEE!

Kies jouw eigen #Ride4School challenge en verbind jouw fundraiser met deze beneFIETS actie. Samen willen en kunnen we 10.000 euro ophalen. Elke euro die jij ophaalt wordt verdubbeld door Stichting De Roeper zodat we meer dan 150 meisjes weer in de schoolbanken kunnen krijgen met een fiets Verbind je nu aan deze fundraiser en doneer dan als eerste. Deel je #Ride4School challenge op je social media kanalen en vraag vrienden, familie, collega’s om ook een donatie te doen of nodig ze uit om zelf ook een #Ride4School challenge aan te maken.


PROMOOT

Tenslotte help ons anderen te inspireren en deel je foto’s of video’s van (de voorbereiding van) jouw Ride4School challenge op social media met hashtag #Ride4School. Download bijvoorbeeld de Relive app op jouw mobiele telefoon via de Google Play Store of in de App Store en installeer de app. Met Relive kun je jouw #Ride4School mooi virtueel vastleggen en delen op social media. Als je jouw relive track of een foto willen posten kun je de hashtag #Ride4School gebruiken!


€ 0 van € 250
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.