Anders   

Aangemaakt door :

Kelly Romy

Locatie:

Abiriba, Nigeria

Hallo supporter!


Wij zijn Kelly en Romy . 28 en 30 jaar jong en wonen in Gronau, Noordrijn-Westfalen en hebben een missie.


De Corona-periode heeft ons nog meer bewust gemaakt van hoe iedereen een eenzame strijder is geworden en hoeveel mensen vergeten zijn. Dit willen we tegengaan. Onze hartenwens is altijd geweest om mensen in Afrika te ondersteunen die vitale projecten niet alleen kunnen beheren omdat de kosten simpelweg te hoog zijn of omdat er geen infrastructuur is. Helaas zijn er veel redenen.


Omdat we samen veel meer kunnen bereiken, doen we een beroep op uw steun!


Zoals de meesten van jullie weten, is er veel armoede in Nigeria, vooral hoog in de dorpen. Een groot probleem, dat ook door de overheid wordt veroorzaakt.


Zo leiden de mensen uit het dorp Abiriba, in de staat Abia, elke dag het harde, onmenselijke leven. Er is geen licht en geen elektriciteit voor hen. Als de duisternis valt, betekent dit dat de dorpelingen, vooral kinderen en ouderen, worden blootgesteld aan gevaar en in angst moeten leven.


Daarom voelen wij ons geroepen om de dorpsbewoners licht te geven in de vorm van straatverlichting op zonne-energie voor hun hoofdstraat in het dorp.Onze belangrijkste focus is dat elke cent naar de juiste persoon / project gaat, daarom hebben we dagelijks contact met de dorpsdirecteur Kalu Orji, die, zoals je op de onderstaande foto's kunt zien, de video's en foto's van het dorp en de weg gemaakt. Hij leidt het project ter plaatse en staat in contact met ons. Wij zorgen ervoor dat het project altijd up-to-date is met verse foto's van de ontwikkeling.


Met trots kunnen we zeggen dat we al meer dan zes jaar de mensen van het dorp steunen met dozen vol kleding. Dit zal de komende maanden blijven gebeuren. Wij betalen de kosten uit eigen zak.


Waarom doen we dit Want WIJ, de Westerse Maatschappij, hebben alles al wat we nodig hebben: gezondheid, warmte en veiligheid. En dat willen we aanbieden aan de mensen die in feite worden uitgebuit. In december vliegt Kelly zelf voor 19 dagen naar Nigeria, waar ze ook de lokale kindertehuizen zal bezoeken om de kinderen te voorzien van eten, hygiëne en kleding.


Soms is er gewoon een goede daad nodig om iemands leven te veranderen.


Een goede daad zou een goede donatie zijn voor dit project om een dankbare glimlach op het gezicht van de dorpelingen te toveren.


We plaatsen ook foto's en video's op instagram.

https://www.instagram.com/light_angels2021/

€ 0
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.