Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Fundacion Integral Para el Desarrollo de la Infancia y Adolescencia

Locatie:

Mosquera, Colombia

OMSCHRIJVING:

Wij zijn FIDIA, een stichting die zich inzet voor het identificeren van de verschillende factoren die de ontwikkeling van het leven van kinderen en adolescenten belemmeren, om hen permanente ondersteuning te bieden, hun soft skills te versterken, door middel van psychosociale ondersteuning.

FIDIA voert zijn werk uit in Mosquera, Cundinamarca op Colombiaans grondgebied in de invasiewijk Planadas.


REDEN VAN AFHALEN:

Planadas begon als een invasiebuurt in 1985, waar tientallen families zich op het terrein vestigden met valse beloften van verkoop, dus in 2013 werd een juridisch proces gestart door de legitieme eigenaren, waardoor verschillende families uit hun huizen werden gezet, waardoor situaties van ontheemding ontstonden , armoede en geweld.


Het meest getroffen door deze situatie zijn kinderen en adolescenten, aangezien hun kwetsbaarheid breder blijkt te zijn en er problemen zijn met pijlers zoals toegang tot een optimaal en efficiënt gezondheidssysteem, daarom is het doel van FIDIA ervoor te zorgen dat onze kinderen bereiken een kwalitatief hoogstaand gezondheidssysteem om hen continue en persoonlijke ondersteuning te bieden, waarvan het resultaat wordt vertaald in een proces van opbouw en ontwikkeling van hun levensproject op een evenwichtige en bevredigende manier.


We streven niet alleen naar oplossingen voor klinische diagnose door professionals, maar we proberen ook de specifieke gezondheidssituaties van onze kinderen op te lossen, dit initiatief zal worden gegeven door te zoeken naar mechanismen en middelen die bijdragen aan herstel en fysieke stabiliteit van onze kinderen.

HOE ZULLEN WE DE OPGEHAALDE FONDSEN GEBRUIKEN?

Met de kapitalisatie van de verkregen middelen is het bedoeld om de actiescenario's van pijlers zoals gezondheid te versterken, zodat professionals die onze kinderen willen helpen gunstige ruimtes, medische benodigdheden, medicijnen en andere hulpmiddelen hebben die ze samen bijdragen voor de ontwikkeling van hun medische basisactiviteiten zoals tandheelkunde, oogheelkunde, logopedie en psychologie.


Het gebruik van deze fondsen zal de hoeksteen zijn om het herstel van de gezondheid van onze kinderen te bevorderen, die noch de middelen noch de mogelijkheden hebben om toegang te krijgen tot specifieke en nauwkeurige medische behandelingen om hun kwaliteit van leven te verbeteren, en dit is hoe FIDIA zich inzet voor garanties en kansen bieden om die kloof in de toegang tot gezondheid op een effectieve en transparante manier te dichten en te dichten, in overeenstemming met de behoeften van elk van onze kleintjes.


BEZOEK ONS OP ONZE SOCIALE NETWERKEN!

Instagram: https://www.instagram.com/fidiafundacion/?hl=es-la

Facebook: https://www.facebook.com/Fundaci%C3%B3n-FIDIA-104220825304251

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/fundacion-fidia-4b09b221a/

Website: https://fundacionfidia.org/


€ 5 van € 1.295
0.4% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.