Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Roy Busscher

Locatie:

, Nederland

Wij maken deze film voor de jonge mantelzorgers.


Deze film gaat over Sjaakie, een jong kind, die probeert zijn doodzieke en zeer afhankelijke moeder de vreugde van het leven in te laten zien, voordat ze besluit dat op te geven. Door middel van deze film willen wij aandacht besteden aan de volgende maatschappelijke onderwerpen: Mantelzorg, de invloed op de groei van een kind met een moeilijke thuissituatie en het bespreekbaar maken van emotionele problematieken onder jongeren.


De film zal worden gebruikt als leidraad voor een educatief randprogramma voor mensen die te maken krijgen met mantelzorg en om op die manier meer waardering te waarborgen voor de mantelzorgers. Ook gaan wij onze film insturen bij meerdere filmfestivals om de film een zo'n breed mogelijk publiek te kunnen geven.


We hebben alleen nog jullie hulp nodig! Want om deze film te verwezelijken hebben wij een budget nodig.


Vind jij deze onderwerpen belangrijk en wil je onze film graag zien gemaakt worden, dan is uw tegemoedkoming ons van groot belang.

Wij zijn jullie alvast zeer dankbaar en erkentelijk voor jullie steun.


- Team Just Do It

€ 0 van € 1.500
0% gefinancierd
10 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.