Anders   

Aangemaakt door :

MAYASARI SITI NAB

Locatie:

, Indonesië

Hallo #Goede mensen, Mijn introductie Mayasari, ik heb dagelijkse activiteiten als ondernemer en werk op de SDN Karawang Kulon 3 school en als huisvrouw. Ik wil geld inzamelen om mensen te helpen die in moeilijkheden verkeren en door een ramp worden getroffen.

Hallo # Beste mensen,


    Mijn introductie Mayasari, ik heb dagelijkse activiteiten als ondernemer en werk op de SDN Karawang Kulon 3 school en als huisvrouw. Ik wil geld inzamelen om onrustige en getroffen mensen te helpen.


    Ik moest geld inzamelen omdat ik me gedwongen voelde om mensen in nood te helpen, onder wie mevrouw Nenih en haar kleinkinderen.    Foto: mevrouw Nenih en haar kleinkinderen, sinds haar familiehuis 4 jaar geleden afbrandde, koos Bu Nenih ervoor om een ​​huurkazerne te huren.    Vooral in het midden van de huidige Covid-19-pandemie had ik nooit verwacht dat een gebeurtenis van deze omvang zou plaatsvinden. Iedereen bang maken, zelfs dit incident gedeeltelijk voor de hele wereld. Alles voelt ineens eenzaam, ontmoetingen zijn verboden en rare dingen. Samenkomen is niet goed, zelfs het huis uitgaan voelt altijd als bedreigd.


    Ik kan me niet voorstellen hoe degenen die werken het huis moeten verlaten en veel mensen moeten ontmoeten, en er moet een menigte zijn. Wat is hun lot in een tijd als deze? Al is dat misschien wel hun enige bron van inkomsten. Waar wanneer dingen eenzaam worden en dit soort dingen, kan ik niet stoppen met denken? Wat zal er gebeuren? Hun inkomen kan ook worden verminderd.


    Mijn collega's en ik van een groep schoolmoeders begrijpen de huidige situatie echt, het is erg moeilijk voor hen. We willen iets doen om hen te helpen, er is tenminste een ander inkomen dan een onzeker daginkomen.


    'Wat eet mijn familie morgen als jij niet gaat winkelen?' Zei mevrouw Nenih met een klein lachje / eigenzinnig.

    Zoals Nenih heeft ervaren, is ze zowel een grootmoeder als een moeder. Hij heeft vier kinderen, twee zonen en twee dochters, die allemaal getrouwd zijn. Van de vier kinderen is het derde kind een vrouw die vier kinderen heeft, ook uit vier kinderen met verschillende vaders. Twee van Bu Nenih's kinderen met Bu Nenih, man en vrouw. Haar man stierf ook tijdens zijn werk als arbeidsmigrant in Saoedi-Arabië.


    De verkoop is nu stil, in tegenstelling tot de gebruikelijke dagen vóór de Covid-19-pandemie, is de verkoop altijd druk, soms zijn er nog maar twee tot drie zaden over. Ibu Nenih is een van de kansarme gezinnen in de stad Karawang, vooral omdat ze een arme grootmoeder is die weduwe is, omdat ze gescheiden is van haar man, ze leeft al decennia als weduwe. Misschien is ze niet langer van plan om een ​​echtgenoot te hebben. Zeker omdat de gezinswoning waar hij woonde zo'n vier jaar geleden door een brand werd getroffen, namelijk in 2016, toen een haan zijn huis verwoestte, bleef er niets in achter. Alleen puin en rook bleven van het vuur over, ook al had mevrouw Nenih nog steeds een sterke ziel met een hoge wil om voor zichzelf te zorgen.


    Wij, van een groep schoolvrouwen, zijn van mening dat mevrouw Nenih hulp nodig heeft om een ​​huis te bouwen, ook al is het klein, en om een ​​bedrijf te voorzien van kapitaal om een ​​winkel te openen. Bu Nenih, nu 63 jaar oud, moet zichzelf en haar twee kleinkinderen onderhouden. Nenih moet hard werken door hard te verkopen en soms huishoudelijk werk te doen om het huis van haar buurman te helpen. Wonen in een huurwoning is zo groot als een huurwoning die bijna acht maanden verhuurd is. Soms woont mevrouw Nenih in het gehuurde huis waar ze momenteel woont met haar twee kleinkinderen, het dak en de dakpannen lekken hier en daar. In feite woonde mevrouw Nenih bij haar eerste kind, op een dag werd het gehuurde huis getroffen door een overstroming die overstroomde uit de Citarum-rivier, ze vluchtten allemaal omdat de locatie van het gehuurde huis dicht bij de Citarum-rivier lag. Mevrouw Nenih moet nog steeds hard werken om in haar dagelijkse behoeften te voorzien, ze blijft haar best doen en hard werken, zelfs midden in de Covid-19-pandemie.


    Elke dag maakt Ibu Nenih haar eigen koopwaar, soms met koopwaar van andere mensen met een winst van slechts vijfhonderd roepia per vrucht. Rijstwafels en vrienden te koop in het dorp, als de koopwaar verkoopt, krijgt hij meestal maar twintig / dertig duizend winst op één dag. Nu droomt hij ervan een huis en een bedrijf te hebben om een ​​winkel te openen. Dus mevrouw Nenih contracteert niet langer, verkoopt niet langer heen en weer. Dat is de chronologie van het waargebeurde verhaal van Ibu Nenih en haar twee kleinkinderen dat we moeten helpen, dus een kleine helpende hand van ons helpt echt om hun dromen waar te maken. We zouden onze whydonate-vrienden willen uitnodigen om mee te helpen aan het helpen van degenen die elke dag het huis moeten verlaten om rond te komen. Ook al ligt de dreiging van de Covid-19-pandemie altijd op de loer. We willen dat onze collega's helpen bij deze sociale beweging.


    Later zullen de ingezamelde donaties worden verspreid onder mevrouw Nenih voor hulp en voor het verspreiden van berichten. Zodat het verdiende geld kan worden gebruikt om andere behoeften te financieren. Moge deze goedheid worden ingeprent en een zegen voor ons allemaal worden. En we kunnen deze moeilijke en rampzalige tijden samen doorkomen door elkaar te helpen en samen te werken. Aaminn ...


    Daarnaast kunnen collega's ook helpen bij het verspreiden / delen van deze fondsenwervingspagina met familieleden of dierbaren, zodat meer mensen kunnen deelnemen aan deze fondsenwerving.


    Dank aan allen die zo vriendelijk zijn om degenen te helpen die in nood zijn / getroffen zijn door rampen. Wij geloven dat elke donatie voor hen een zegen en een sprankje hoop zal zijn.


    Als deze schenking wordt ingezameld, kopen we deze keer een huis, ook al is het klein voor mevrouw Nenih en haar kleinkinderen, deels voor het kapitaal om een ​​winkel te openen en later boodschappen te doen voor de voorraad.


    Vrienden die willen helpen, kunnen doneren door:


    1. Klik op de knop "NU DONEREN"

    2. Voer het donatiebedrag in

    3. Selecteer de betalingsmethode voor Indonesië, selecteer GO-PAY-overboeking of bankoverboeking (BNI, Mandiri, BCA, BRI, BNI Syariah of creditcardoverboeking) en maak over naar het vermelde rekeningnummer. Voor betaalmethoden voor overschrijvingen vanuit het buitenland via de volgende banken: 1. iDEAL, 2. Creditcards, 3. PayPal, 4. Bankoverschrijvingen (S € PA) 5. SOFORT Banking 6. Bancon Takt 7. eps 8. Giropay (gp) 9. KBC / CBC (KBC) Betaalknop, 10. Belfius Pay Button, 11. ING Home'Pay.


    Vrienden kunnen niet alleen doneren, ze kunnen ook helpen door deze inzamelingspagina te verspreiden onder de mensen die het dichtst bij je staan, zodat meer mensen kunnen helpen.


    Als je vragen hebt over deze inzamelingsactie, kunnen vrienden contact met me opnemen via 0895349996663.

    Bedankt voor de gebeden, steun en hulp, moge God de vriendelijkheid van #OrangBaik-vrienden terugbetalen.

€ 0 van € 22.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.