Evenement   

Aangemaakt door :

MAYASARI SITI NAB

Locatie:

, Indonesië

Hallo # Beste mensen, Mijn introductie Mayasari, ik heb dagelijkse activiteiten als ondernemer en werk bij SDN Karawang Kulon 3 school en als huisvrouw. Ik wil geld inzamelen om mensen te helpen die in nood verkeren en getroffen zijn door een ramp.

Hallo #Goede mensen,


   Mijn introductie Mayasari, ik heb dagelijkse activiteiten als ondernemer en werk op de SDN Karawang Kulon 3 school en als huisvrouw. Ik wil geld inzamelen om mensen te helpen die in moeilijkheden verkeren en door een ramp worden getroffen.


   Ik werd ertoe bewogen geld in te zamelen omdat ik me gedwongen voelde om mensen in nood te helpen, waaronder mevrouw Nenih en haar kleindochter.   Foto: Ibu Nenih en haar kleinkinderen, sinds het huis van haar familie 4 jaar geleden in brand vloog, koos Bu Nenih ervoor om een ​​huurkazerne te huren.   Vooral in het midden van de huidige Covid-19-pandemie had ik nooit eerder gedacht dat er een gebeurtenis van deze omvang zou plaatsvinden. Iedereen bang maken, zelfs dit incident gedeeltelijk voor de hele wereld. Ineens voelt alles eenzaam aan, worden vergaderingen verboden en vreemde dingen. Samenkomen is niet goed, zelfs het huis uitgaan voelt altijd als bedreigd.


   Ik kan me niet voorstellen hoe degenen die werken het huis moeten verlaten en veel mensen moeten ontmoeten, en er moet een menigte zijn. Wat is hun lot in een tijd als deze? Terwijl dat misschien wel hun enige bron van inkomsten is. Waar als alles eenzaam wordt en de dingen zo zijn, kan ik niet stoppen met denken? Wat zal er gebeuren? Misschien worden ze qua inkomen ook verlaagd.


   Mijn collega's en ik van een groep schoolmoeders begrijpen heel goed de huidige situatie, het is erg moeilijk voor hen. We willen iets doen om hen te helpen, er is tenminste een ander inkomen dan het dagelijkse inkomen dat onzeker is.


   'Wat eet mijn familie morgen als je niet gaat winkelen?' Zei mevrouw Nenih met een kleine lach / excentriek.

   Zoals mevrouw Nenih heeft ervaren, is ze zowel een grootmoeder als een moeder. Hij heeft vier kinderen, twee zonen en twee dochters, die allemaal getrouwd zijn. Van de vier kinderen is het derde kind een meisje dat vier kinderen heeft, ook van de vier kinderen met verschillende vaders. Twee van de kinderen van Bu Nenih zijn bij Bu Nenih, man en vrouw. Haar man stierf ook terwijl hij als migrerend werknemer in Saoedi-Arabië werkte.


   Verkopen is nu stil, in tegenstelling tot de gebruikelijke dagen vóór de Covid-19-pandemie, is het verkopen altijd druk, soms zijn er hooguit twee tot drie zaden over. Mevrouw Nenih is een van de kansarme gezinnen in de stad Karawang, vooral omdat ze een arme oma is die weduwe is, aangezien ze gescheiden (gescheiden) van haar man is, heeft ze decennia lang als weduwe geleefd. Misschien heeft ze niet meer de intentie om een ​​echtgenoot te hebben. Vooral omdat de gezinswoning waar hij woonde ongeveer vier jaar geleden door een brand werd getroffen, namelijk in 2016, toen de haan het huis verwoestte, bleef alle inhoud erin niet achter. Er blijft alleen puin en rook over van het vuur, ook al heeft Ibu Nenih nog steeds een sterke ziel met een hoge wil om voor zichzelf te vechten.


   Wij, van een groep schoolvrouwen, zijn van mening dat mevrouw Nenih hulp nodig heeft om een ​​huis te bouwen, ook al is het klein, en om een ​​bedrijf kapitaal te verschaffen om een ​​winkel te openen. Bu Nenih, die nu 63 jaar oud is, moet zichzelf en haar twee kleinkinderen onderhouden.Mevr. Nenih moet hard werken door hard te werken door rond te verkopen, soms met klusjes om te helpen bij het huishouden van haar buren. Wonen in een huurhuis is ongeveer zo groot als het huurhuis dat hij bijna acht maanden heeft gehuurd. Soms woont mevrouw Nenih in het gehuurde huis waar ze momenteel woont met haar twee kleinkinderen, het dak en de pannen lekken hier en daar. In feite woonde mevrouw Nenih samen met haar eerste kind, op een dag werd het gehuurde huis getroffen door een overstroming die overstroomde uit de Citarum-rivier, die allemaal vluchtten omdat de locatie van het gehuurde huis dicht bij de Citarum-rivier lag. Ibu Nenih moet nog steeds hard werken om in haar dagelijkse behoeften te voorzien, ze blijft haar best doen en hard werken, zelfs midden in de Covid-19-pandemie.


   Elke dag maakt Ibu Nenih haar eigen koopwaar, en neemt soms koopwaar van andere mensen met een winst van slechts vijfhonderd roepia per vrucht. Cakes en vrienden van rijst om in het dorp te verkopen, als de koopwaar wordt verkocht, krijgt hij meestal slechts twintig / dertig duizend winst op één dag. Nu droomt hij ervan een huis en een bedrijf te hebben om een ​​winkel te openen. Dus Bu Nenih contracteert niet meer, gaat niet meer heen en weer met verkopen. Dat is de chronologie van het waargebeurde verhaal van mevrouw Nenih en haar twee kleinkinderen dat we moeten helpen, daarom is een kleine helpende hand van ons erg behulpzaam om hun dromen te kunnen realiseren. We willen onze whydonate medemensen uitnodigen om deel te nemen aan het helpen van degenen die elke dag het huis moeten verlaten om rond te komen. Ook al ligt de dreiging van een Covid-19-pandemie altijd op de loer. We willen dat collega's kunnen helpen in deze sociale beweging.


   Later zullen de donaties die zijn ingezameld worden gedistribueerd naar mevrouw Nenih voor deze hulp en boodschappen voor hun aandelen. Zodat het geld dat ze krijgen, kan worden gebruikt om andere behoeften te financieren. Hopelijk wordt deze goedheid geplant en is het een zegen voor ons allemaal. En we kunnen samen deze moeilijke en rampzalige tijden doormaken, door elkaar te helpen en samen te werken. Aaminn ...


   Daarnaast kunnen collega's ook helpen bij het verspreiden / delen van deze fondsenwervingspagina met familieleden of de dichtstbijzijnde mensen, zodat meer mensen kunnen deelnemen aan het helpen met deze fondsenwerving.


   Dank aan alle medemensen die zo vriendelijk zijn om mensen te helpen die in nood verkeren / getroffen zijn door een ramp. Wij geloven dat elke donatie die wordt gegeven, een zegen en een sprankje hoop voor hen zal zijn.


   De ingezamelde donaties worden later gebruikt voor;


   Als deze donatie wordt ingezameld, zullen we deze keer een huis kopen, ook al is het klein, voor mevrouw Nenih en haar kleinkinderen, deels voor de hoofdstad om een ​​winkel te openen en later boodschappen te doen voor hun voorraad.


   Voor vrienden die willen helpen, kunt u doneren door:


   1. Klik op de knop "NU DONEREN"

   2. Voer het donatiebedrag in

   3. Selecteer de betalingsmethode voor Indonesië, selecteer betalingsoverboeking via GO-PAY of bankoverboeking (BNI, Mandiri, BCA, BRI, BNI Syariah of creditcardoverboekingen) en maak over naar nr. het vermelde account. Voor overboeking betaalmethoden vanuit het buitenland via de volgende banken: 1. iDEAL, 2. Creditcard, 3. PayPal, 4. Bankoverschrijving (S € PA) 5. SOFORT Banking 6. Bancon tact 7. eps 8. Giropay (gp) 9. KBC / CBC Payment (KBC) Button, 10. Belfius Pay Button, 11. ING Home'Pay.


   Vrienden kunnen niet alleen doneren, ze kunnen ook helpen door deze inzamelingspagina te verspreiden onder de mensen die het dichtst bij je staan, zodat meer mensen kunnen helpen.


   Als je vragen hebt over deze fondsenwerving, kunnen vrienden contact met me opnemen via 0895349996663.

   Dank u voor uw gebeden, steun en hulp, moge God alle vriendelijkheid van #OrangBaik-vrienden terugbetalen.

€ 0 van € 22.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.