Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

De Koeienstal

Locatie:

Zevenhuizen, Nederland

Hallo,


Wat lief dat je onze crowdfundingspagina bekijkt. Dat waarderen wij enorm!


Boerderij De Koeienstal wil voor de zomer van 2022 haar deuren openen. Er moet dan nog veel gebeuren! Naast boerderijdieren aaien, lekker eten en drinken en het organiseren van kleine evenementen willen wij de beleving voor jong en oud nog onvergetelijker maken. Hoe? Door een geweldige indoor stro- en outdoor natuurspeeltuin te bouwen. De entree is gratis en de boerderij is van woensdag t/m zondag open.


Om dit te realiseren zoeken wij donateurs die een bijdrage willen leveren aan het realiseren van dit doel. Kun jij ook niet wachten om zelf of samen met je (klein)kinderen in het stro of water te ravotten? Wij in ieder geval niet! Hoe eerder wij het streefbedrag bij elkaar krijgen hoe sneller wij met de aanleg kunnen beginnen.


Zevenhuizen en Nesselande verdienen een boerderij met speeltuin in de nabije omgeving en wij zetten ons daar voor 100% voor in. Hieronder vind je een impressie van onze ideeën. Help jij mee? Alvast heel erg bedankt voor alle steun!


Gastvrije groet,


Martijn en Suzanne

Boerderij De Koeienstal


www.dekoeienstal.nl

Volg ons op Instagram - @dekoeienstal

€ 4.919 van € 40.000
12.3% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.