Natuur & milieu   

Aangemaakt door :

Klimaatrechtvaardigheid Nu

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Het is tijd voor klimaatrechtvaardigheid!

Op donderdag 24 juni is het zes jaar sinds de uitspraak in de klimaatzaak van Urgenda. De regering heeft zes jaar opzettelijk vertraagd waardoor de verplichte verlaging van de uitstoot nog steeds niet is gehaald, terwijl de klimaatcrisis zichtbaar verergert. Wij roepen daarom een actieperiode uit van 24 tot 27 juni, met op zondag 27 juni een decentrale actiedag. Door het hele land gaan we de straat op om klimaatrechtvaardigheid te eisen, nu!


Elke donatie, hoe klein ook, is van belang

We willen mensen door het hele land de mogelijkheid geven om mee te doen. Daarvoor is geld nodig. Bijvoorbeeld voor het printen van posters en flyers, het organiseren van een geluidssysteem en ander actiemateriaal en het hosten van de website. Kun jij iets missen voor de organisatie? Dank voor wat je geven kan, het wordt zeer op prijs gesteld!


De organisatie

Dit landelijke protest is een initiatief van Code Rood, Extinction Rebellion NL, Fridays For Future NL en Fossielvrij NL in samenwerking met lokale klimaatcoalities verspreid over heel Nederland.


ANBI-status

Donaties worden ontvangen door de Stichting Vrienden van Code Rood. De donaties vallen niet onder de ANBI-status en zijn derhalve niet aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

 

Meer informatie over de actieperiode "Klimaatrechtvaardigheid Nu!" 24 tot 27 juni 2021

https://klimaatrechtvaardigheid.nu/

€ 15 van € 500
3% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.