Anders   

Aangemaakt door :

Klimaatcrisis Coalitie

Locatie:

Amsterdam, Netherlands

Klimaatmars 6 november 2021: op straat voor een leefbaar klimaat

Dankzij jullie donaties brachten we op 6 november meer dan 40.000 mensen op de been in Amsterdam. Om dit ook in de toekomst voor elkaar te krijgen en om de beleving voor iedereen fijn en toegankelijk te maken is geld nodig. Steun je dit initiatief en kun jij een klein bedrag missen? Dank voor wat je geven kan, het wordt door ons zeer op prijs gesteld.

 

De Klimaatcrisis Coalitie

De klimaatmars is een initiatief van de Klimaatcrisis Coalitie. Dit is een samenwerking van: Oxfam Novib, Fridays For Future, Greenpeace, Extinction Rebellion, FNV, Fossielvrij NL, Milieudefensie, Grootouders voor het Klimaat en Code Rood.

 

De Klimaatcrisis Coalitie heeft gezamenlijk drie doelen geformuleerd; 

1. VHet aanstaande regeerakkoord beïnvloeden  

2. Draagvlak creëren  

3. Beweging bouwen 

 

De Klimaatcrisis Coalitie richt zich op belangrijke politieke momenten in de strijd voor het klimaat. Nu gaat onze focus naar het internationale demonstratiemoment op 6 november, tijdens de VN Klimaattop in Glasgow (COP26), waarop er wereldwijd mensen de straat op gaan voor klimaatrechtvaardigheid.

 

ANBI-status

Donaties worden ontvangen door De Klimaatcrisis Coalitie. De donaties vallen onder de ANBI-status en zijn derhalve aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

 

Meer informatie over het Klimaatalarm en de Klimaatcrisis Coalitie 

https://klimaatmars2021.nl/


€ 41.113
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.