Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

René Reulings

Locatie:

Kerkrade, Nederland

Geachte liefhebbers van Kunst en Cultuur,


Mijn naam is René Reulings en ik wil mij heel graag tot jullie richten met de volgende aangelegenheid:

Vooral hier bij ons in het zuiden behoort ook Carnaval tot de categorie "Cultuur". Door de vervelende omstandigheden (Corona) en alle maatregelen eromheen valt het vieren van dit bonte feest dit jaar volledig in het water. Een groot gemis voor de echte liefhebber!

Vandaag dat ik heel graag op een Corona-veilige manier een stukje Carnaval bij de mensen aan huis wil brengen. Ik doel hierbij op de bewoners van mijn geboorteplaats en Carnavalsstad Kerkrade.


Sinds twee jaar schrijf en zing ik met heel veel plezier eigen Carnavalsliedjes, in het Kerkraads dialect (liedjes zijn o.a. te vinden op Youtube, zie bijlage, en Spotify). Heel graag zou ik tijdens de Carnavalsperiode mensen willen verblijden met een soort van privé-optreden (al dan niet play-back, afhankelijk van de omstandigheden) aan huis (buiten op straat) of in de tuin. In het klein. Optredens van max 5 liedjes om toch een redelijk aantal mensen te kunnen bedienen. Ik zou Facebook dan gebruiken om dit te promoten.


Ik vind dat mensen dit stukje ontspanning en plezier verdiend hebben, omdat men al genoeg heeft ingeboet aan vrijheid en het openbaar genieten van o.a. muziek. Echter, en dit is de reden van dit project, heb ik daar een mobiele, makkelijk verplaatsbare soundbox voor nodig.

Ik heb afgelopen jaar ondanks het gemis aan inkomsten door optredens, toch een aanzienlijk bedrag in liedjes geïnvesteerd en nu ontbreekt het mij helaas aan budget om de soundbox die ik op het oog heb (zie afbeelding), aan te kunnen schaffen. De Soundboks kost € 899,00.


Wat zou het geweldig zijn, wanneer ik een aantal mensen toch een stukje Carnavalssfeer aan huis kan brengen! Er is behoefte aan een lach, behoefte aan plezier, zowel bij ouderen als ook bij kinderen, bij zieke en gezonde mensen! Alles onder de voorwaarden dat het ook Coronaveilig is en binnen het kader van de betreffende Coronamaatregelen plaats kan vinden.


Steunt u mij! Ik zou u zeer dankbaar zijn en een hoop andere mensen ook!


Bij voorbaat heel hartelijk dank!


Met vriendelijke groet en Alaaf!


René Reulings

€ 25 van € 899
2.8% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.