Mensenrechten   

Aangemaakt door :

ICEROADMEN

Locatie:

Bunschoten-Spakenburg, Nederland

ICEROADMEN gaat de Baltic Sea Circle Rally Winter 2022 rijden. Een barre tocht van 8500 km, in 16 dagen, door 11 landen, zonder GPS, zonder snelwegen met een auto van 25 jaar oud. Met dit avontuur willen wij geld inzamelen voor IJM en Movember.


Wij, Sjoerd Oskam en Edco Wallet vormen samen het team ICEROADMEN en nemen deel aan de Baltic Sea Circle Rally Winter 2022 van 19 februari tot 6 maart 2022. Met dit barre avontuur willen we geld inzamelen voor 2 goede doelen onder ons motto Raise 4 Freedom.


De auto, de reis, het verblijf en eten en drinken betalen we zelf. Al het geld wat donateurs inbrengen gaat naar Movember en IJM!


De goede doelen:

Movember

De organisatie van de Baltic Sea Circle Rally Winter 2021, de Superlative AdventureClub heeft zich verbonden aan Movember. Uit respect voor onze organisator willen ook wij geld inzamelen voor Movember. Movember zet zich in voor de mentale en fysieke gezondheid van mannen. onderzoek naar prostaatkanker, teelbalkanker en preventie van zelfmoord. Wij kunnen als gezonde kerels dit "mannenavontuur" beleven en daarmee andere mannen helpen met hun mentale en fysieke gezondheid.


IJM

International Justice Mission zet zich in tegen slavernij. Dagelijks worden meisjes, jongens, vrouwen en mannen misbruikt, geslagen, uitgebuit en verkocht. IJM bevrijd slachtoffers van slaverij en andere vormen van geweld. Wereldwijd zijn er vandaag de dag nog 40 miljoen slaven. IJM is s'werelds grootste orgaanisatie in de strijd tegen slavernij. Zij hebben een sterke visie en krachtige, concrete aanpak om mensen te bevrijden. Met onze "Raise 4 Freedom" willen wij geld inzamelen om het werk van IJM mede mogelijk te maken.


Doneren

Je kan ons heel eenvoudig helpen ons doel te bereiken door te doneren! Daarmee help je de gezondheid van mannen te verbeteren en kun je een wezenlijke bijdrage leveren aan het stoppen van slavernij en uitbuiting.

 

Sponsoren

Je kan ook met je bedrijf ons avontuur en doel sponsoren. We hebben een aantal interessante sponsorpakketten bedacht maar als je zelf een ludiek of aanstekelijk plan hebt, we staan open voor elke vorm van samenwerking! Van social selling, branding en attention tot stickers op de auto of zelfs een vlag, het is allemaal mogelijk. Je maakt je merk zichtbaar, zowel op de weg als online, en maakt dit avontuur en daarmee deze inzamelingsactie mede mogelijk! Neem contact op voor de mogelijkheden via 0640182212 of [email protected]


Volg ons avontuur via onze website of social media kanalen!

€ 5.115 van € 5.000
102.3% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.