Educatie   

Aangemaakt door :

Yehya Nofal

Locatie:

Ramallah,

Beste dromers en getalenteerde mensen, mijn naam is Yehya Nofal en ik ben een kunstenaar en ontwerper gevestigd in Ramallah, Palestina. Ik heb onlangs mijn acceptatie ontvangen voor een Master of Arts Degree, in Visual Arts in een van de beste kunst- en designacademies in Italië, Nuovo Accademia di Belli Art (NABA).


Ik heb er altijd van gedroomd om mijn masterstudies binnen mijn vakgebied in het buitenland te doen sinds ik mijn BA-graad in Contemporary Visual Arts heb afgerond. Vanaf het voorgaande jaar, medio 2021 tot dit moment, heb ik mijn toewijding behouden om te investeren en mijn artistieke en ontwerpvaardigheden te verbeteren, en me aan te melden bij universiteiten in het buitenland, vooral in Europa, maar het bleek te uitdagend voor mij, want in de eerste plaats is dat Ik ben geen EU-burger of student met een gemakkelijk toegankelijke ID, en ten tweede vereist het veel voor de kosten van levensonderhoud en collegegeld. Ik geloof dat iedereen het vermogen heeft om te doen wat hij moet doen met wat er voor hem is. wat mij doet geloven dat talenten vooruitgang en toewijding waard zijn om er het beste uit te halen.


Momenteel ben ik druk bezig om beurzen en financiële steun te vinden, in ieder geval voor mijn studies en kosten van levensonderhoud, maar vanwege mijn staatsburgerschap is het hoogst onwaarschijnlijk om moeiteloos een studiebeurs te krijgen voordat mijn studies in september 2022 beginnen.


Ik volg een mastercursus "Visual Arts & Curatorial Studies" en ik moet mijn vaardigheden op het gebied van tekenen, schilderen en ontwerpen gebruiken en iets waardevols ontwikkelen voor mijn vakgebied, carrière en toekomst. Het geeft me echter de grote eer om een ondersteunend persoon te zijn voor een leerling die met dezelfde problemen wordt geconfronteerd als ik zodra ik geld ga verdienen.


Ik ben de laatste tijd erg enthousiast over mijn schilderij, desalniettemin heb ik een nieuw serieproject waar ik momenteel aan werk, genaamd "ADHD".


Ik zou het zeer op prijs stellen als dit fonds mijn collegegeld voor het tweede, derde en vierde semester zou betalen. Omdat deze Academie een particuliere sector is en een van de beste 100 wereldwijd, 26 Europa, 1 Italië. Echter, vanwege waar ik vandaan kom, moet ik 1500 Euro betalen en dit bedrag zal worden verrekend met mijn studies gedekt en de mogelijkheid hebben om te leven en te leren.


Ik moet deze financiën eind medio september 2022 opleveren.


Alvast bedankt voor je steun en voor het delen van mijn zaak!


Yehya


€ 0 van € 30.200
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.