Mensenrechten   

Aangemaakt door :

Gergő Németh

Locatie:

, Hungary

Zoals u wellicht weet, is de Hongaarse regering niet meer democratisch. Dit is slechts een gelijkenis-democratie, maar geen echte democratie. De huidige Hongaarse regeringspartij discrimineert kiezers, wat veel is, maar democratie is daar niet één van. Er zijn Hongaarse kiezers in het buitenland die stemrecht hebben met een gewone brief op het postkantoor, maar deze optie is alleen beschikbaar voor kiezers die de regeringspartij steunen. De Hongaren die in West-Europa wonen, wij hebben dit recht niet omdat wij tegen de regeringspartij zijn.

Ik kom uit Hongarije en studeer aan de universiteit in Frankrijk. Door mijn studie kan ik niet werken, dus mijn enige inkomen is mijn studiebeurs. Ik kan het me niet veroorloven om treinkaartjes te kopen naar de dichtstbijzijnde ambassade waar ik zou kunnen stemmen. Dit is de reden waarom ik uw hulp vraag. Ik wil 25 euro ophalen om de benodigde treinkaartjes te kunnen kopen en naar de dichtstbijzijnde ambassade te kunnen reizen (en terug naar mijn campus) om mijn democratisch stemrecht uit te oefenen.

Heel erg bedankt voor het overwegen van de optie om mij en mijn doel te ondersteunen! Wees voorzichtig!

€ 0 van € 25
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.